10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIntilnire decisiva pentru aducerea lui Piturca si Orac

Intilnire decisiva pentru aducerea lui Piturca si Orac

Desi oficialii divizionarei B FC Craiova, devenita intre timp FC Caracal, trebuia sa se intilneasca ieri-dimineata cu reprezentantii Stelei, pentru a definitiva transferurile lui Alexandru Piturca si Daniel Orac, discutiile s-au aminat pentru astazi. „Nu am mai ajuns la Bucuresti pentru ca am mai avut de rezolvat niste probleme la Craiova. Miine (astazi – n.r.), la ora 12.30, ne vom intilni cu cei de la Steaua pentru a clarifica lucrurile. Nu cred ca vor fi probleme in a obtine acceptul celor din Ghencea pentru cei doi jucatori. Sint doi tineri care au nevoie de cit mai multe jocuri, iar noi putem sa le oferim acest lucru“, a precizat managerul general al formatiei caracalene, Jean Nitulescu. Acesta a mai spus ca asteapta avizul ANS-ului si al Judecatoriei pentru denumirea pe care echipa o va purta in sezonul viitor, FC Caracal. „Abia dupa aceea vom depune dosarul la Federatie. Mai avem destul timp“, a incheiat Nitulescu.

Managerul caracalean a mai afirmat ca, in prezent, nu sint alte noutati in rindul echipei (Ungureanu urmeaza sa se decida in privinta lui Voiculet si a celor patru jucatori de la Progresul, Raceanu, Nauiu, Musteanu si Velica), infirmind zvonurile privind sosirea la FC Caracal a lui Lucian Malaele (ultima data la Petrolul Ploiesti), dar si plecarile lui Dina si Bornescu.

Ieri-dimineata, componentii divizionarei B s-au aflat la Policlinica Sportiva din Craiova, pentru a efectua vizita medicala, toti trecind cu bine de controlul doctorilor.

Craiovenii au revenit apoi in cantonamentul de la Deveselu, unde tehnicienii Nae Ungureanu si Silvian Cristescu isi supun elevii la doua antrenamente zilnice, simbata fiind programat si primul amical, care va fi, de fapt, un joc scoala intre cei care se pregatesc sub comanda celor doi antrenori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS