11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea intilneste astazi Legia Varsovia

Universitatea intilneste astazi Legia Varsovia

Astazi, Universitatea va disputa cel mai important amical din cadrul turneului din Austria, impotriva echipei poloneze Legia Varsovia. In fapt, trei formatii, Universitatea Craiova, Legia Varsovia si Ferencvaros Budapesta, vor fi angrenate intr-un semiturneu in care vor juca dupa sistemul „fiecare cu fiecare“. Astfel, marti seara, Legia Varsovia, vicecampioana Poloniei, a dispus de Ferencvaros cu 3-1. Pentru „lesi“ au marcat: Sokolowski I (’10), Karwan (’54), Dudek (’76), in timp ce pentru echipa maghiara a punctat romanul Marius Sasu (’25).

Legia Varsovia este un club infiintat in 1916, iar anul trecut a pierdut titlul in fata Wislei Cracovia, la o diferenta de cinci puncte. Formatia probabila pe care o va trimite in teren antrenorul Dariusz Kubicki, fostul international polonez, este urmatoarea: Krzysztalowicz – Jozwiak, Szala, Zielinski – Kielbowicz, Magiera, Sokolowski I, Sokolowski II, Karwan – Saganowski, Dorosz. Alti doi titulari de drept, portarul Boruc si atacantul Wlodarczyk, sint incerti.

De partea cealalta, Mircea Rednic spera ca in confruntarile cu Legia si Ferencvaros sa-si contureze echipa de baza pentru sezonul viitor. Primul „unsprezece“ al oltenilor ar putea arata astfel: Guso – Daouda, Papura, Moti – A. Dumitru, Bundea, Plesan, Preda – Lutu, Gane, Rubenilson.

Universitatea nu se afla la prima intilnire cu Legia, in urma cu opt ani, echipa antrenata atunci de Sorin Cirtu a terminat la egalitate cu polonezii, 1-1, meciul disputat in Italia, la Telese Terme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS