16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii se gindesc la promovare

Oltenii se gindesc la promovare

Dupa mutarea in „orasul minunilor“, divizionara B din Parcul „Romanescu“, FC Craiova, transformata in FC Caracal, si-a propus ca obiectiv promovarea in prima divizie, principalul finantator, Paul Valuta, afirmind ca „voi baga bani pina voi ajunge sarac, daca va fi cazul, numai sa obtinem promovarea“.

Pentru aceasta, conducatorii echipei mai au nevoie de jucatori, in acest sens ei urmind sa se intilneasca astazi de dimineata, la Bucuresti, cu reprezentantii Stelei, pentru o ultima discutie in vederea transferurilor lui Alexandru Piturca si a lui Daniel Orac la gruparea olteana. Totodata, divizionara B se afla in discutii avansate cu Jiul Petrosani pentru atacantul Elisei, ca viitoare achizitii fiind date si numele lui Dantes si Voiculet, ultimul, jucator al lui Juventus Pitesti, convingindu-l pe Ungureanu dupa citeva zile de probe.

Jean Nitulescu, managerul general al clubului, a spus ca mai sint in vizor si alti jucatori, banda stinga raminind in continuare „nerezolvata“. „Vom mai cauta solutii, dar, in mare, lucrurile sint clare. In atac ii avem deja pe Stroescu, Stefanescu, Baia, Voiculet, mai sint si destui jucatori din sezonul trecut. Daca ne vom intelege si cu Steaua, atunci am cam rezolvat problema transferurilor“, a spus oficialul caracalean, care a mai precizat ca se vor aduce si patru jucatori de la Progresul Caracal, Velica, Nauiu, Musteanu si portarul Raceanu.

Echipa se va pregati la Caracal pina la sfirsitul lunii, cind sint prevazute citeva turnee amicale. „Am primit o invitatie la de Pandurii pentru a participa la un patrulater la Tirgu Jiu, dupa care ne vom deplasa in Vilcea, pentru alte jocuri de verificare“, a incheiat Jean Nitulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS