16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie lejera in primul amical

Victorie lejera in primul amical

Proaspata divizionara C Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ si-a reluat oficial de ieri pregatirile pentru viitorul sezon, in care conducatorii se asteapta la o comportare cit mai buna. Desi se va miza tot pe locul care a reusit promovarea, se va incerca si cooptarea in echipa a doi-trei jucatori cu experienta, acestia urmind sa fie adusi, cel mai probabil, de la Bucuresti de impresarul… Gica Popescu.

Luni dupa-amiaza jucatorii au trecut cu bine de viza medicala, iar ieri-dimineata au sustinut un test de verificare in compania echipei de juniori ’88 a Universitatii pregatita de Aurica Beldeanu.

„Scolarii“ s-au impus la pas, cu scorul de 8-0, in fata unei echipe de copii, pe care fostul mijlocas al „Craiovei Maxima“ a vrut sa o caleasca. Pentru „GP“ au marcat Dusca (3), Tiuga (2), I. Matei (2) si Dragotescu, iar echipa a avut urmatoarea componenta: Oghinciuc – Neacsu, Riosanu, Dumitrascuta, Bucatea – Dragotescu, Predoi, Tiuga, Dusca – Cristescu, Ganea. Au mai intrat: Barbu, Stanica, I. Matei, M. Matei.

La rindul sau, Beldeanu i-a trimis in teren pe: Neagoe – Virlan, Mirea, Radu, Neacsu – Stricu, Stoiu, Barboianu, Giuroi – Patrascu, Ruicea. Au mai evoluat: Puchiu, Boldea, Siclariu, Parpalescu, Boiangiu, Stan si Ionescu.

„Leanta“ risca sa fie sanctionat

Singurul absent de la pregatire a fost atacantul Laurentiu Matei. Acesta a sustinut in urma cu o luna o proba de joc la FC National, dar bancarii nu au fost prea multumiti de randamentul sau, el urmind sa revina la „Gica Popescu“. „Leanta“ nu s-a prezentat nici la controlul medical de luni, antrenorul Nelu Petrisor spunind ca jucatorul ar putea fi sanctionat pentru acest lucru. „Cind a plecat la FC National a avut acceptul clubului, acum nu a venit la antrenament, nu a dat nici un semn de viata, iar eu nu tolerez asa ceva. Va primi sanctiunile care i se cuvin“, a precizat Petrisor.

La formatia de pe „Hanul Doctorului“ se anunta mare inghesuiala, mai multi fotbalisti solicitind probe de joc. „Am primit un telefon si de la Bistrita, prin care eram rugat sa primesc pentru o proba de joc un fundas de 1.87 m. Desi i-am raspuns ca este pacat sa faca un drum atit de lung degeaba, el a insistat, dar vad ca azi (ieri – n.r.) nu a ajuns. Nu s-a prezentat decit Tiuga, de la Mirsani, care a si marcat doua goluri in amicalul cu juniorii lui Beldeanu“, a spus principalul divizionarei C.

Amical cu Universitatea II

„GP“-ul isi va continua pregatirile cu doua antrenamente zilnice, miine si simbata mai fiind prevazute doua amicale. Miine, de la ora 10.00, „scolarii“ se vor confrunta cu colegii de la grupa ’86 pregatita de Adrian Popescu, iar simbata este programat un joc de verificare cu o alta divizionara C, Universitatea II. Partida cu echipa lui Eugen Neagoe va avea loc de la ora 10.00, pe stadionul din Valea Rosie.

De luni, „Gica Popescu“ va pleca la Herculane, pentru un stagiu montan de zece zile, unde se urmareste si disputarea a „macar doua amicale“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS