Acasă Sport Mika Hakkinen se gindeste la revenirea in „Marele Circ“

Mika Hakkinen se gindeste la revenirea in „Marele Circ“

Dupa cum afirma fostul sau sef la echipa McLaren-Mercedes, Ron Dennis, dublul campion mondial de Formula 1, finlandezul Mika Hakkinen, care s-a retras din circuit in 2001, se gindeste la o eventuala revenire in „Marele Circ“. „Am avut o lunga discutie cu el. Mika dorea avizul meu. I l-am dat ca prieten, iar el s-a intors in Finlanda sa studieze situatia“, a afirmat Dennis, fara sa precizeze care ar fi scuderiile pentru care Hakkinen, care va implini 36 de ani in luna septembrie, ar putea concura.

McLaren, pentru care Mika a concurat noua sezoane si a cistigat doua titluri de campion mondial (1998 si 1999), si-a anuntat deja cei doi piloti pentru sezonul urmator: finlandezul Kimi Raikkonen, care si-a prelungit contractul, si columbianul Juan Pablo Montoya, „achizitionat“ de la Williams-BMW.

Exista zvonuri ca Hakkinen s-ar intoarce la Williams, insa patronul scuderiei, Frank Williams, a refuzat sa confirme acest lucru, precizind doar ca: „Mika a putut sa discute cu un numar mare de persoane, dar nu si cu noi“. Cei doi piloti ai echipei Williams-BMW in acest sezon, Montoya si germanul Ralf Schumacher, au anuntat deja ca au semnat cu McLaren, respectiv Toyota, pentru sezonul urmator.

Exit mobile version