24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova se muta oficial la Caracal

FC Craiova se muta oficial la Caracal

„Transferul“ divizionarei B FC Craiova la Caracal a devenit o certitudine. „Ne vom antrena si vom juca la Caracal. Daca nu apare ceva neprevazut, miine (astazi – n.r.) se va oficializa asocierea cu Primaria din Caracal, urmind sa anuntam totul intr-o conferinta de presa“, a precizat ieri presedintele executiv al oltenilor, Jean Nitulescu, care a infirmat zvonul din Banie cum ca Paul Valuta, principalul finantator al echipei, ar intentiona sa renunte: „Acum am parasit biroul dinsului unde am avut o discutie, impreuna cu restul conducerii, in care am pus la punct strategia de viitor a echipei“.

Deocamdata, singurele nume certe de jucatori noi sint Stroescu, Ciobanu (Dierna Orsova), Dantes (care a mai evoluat la echipa in perioada Extensiv), oficialii lui FC Craiova urmind sa se intilneasca in aceste zile cu conducerea Stelei pentru a parafa transferurile lui Alexandru Piturca si Daniel Orac. Un alt nume nou in tabara craiovenilor este cel al atacantului Elisei, cel care a marcat golul prin care Jiul Petrosani elimina Universitatea din saisprezecimile ultimei editii a Cupei Romaniei.

FC Craiova a revenit de ieri dupa-amiaza la Caracal, unde a si efectuat un antrenament pe terenul de la Deveselu. Din lotul oltenilor nu mai fac parte doi jucatori de la Juventus Pitesti, cel de-al treilea venit in probe, atacantul Voiculet, fiind pastrat in continuare de Ungureanu pentru a mai fi monitorizat. Se cauta inca un portar, echipa craioveana avindu-l deocamdata in lot doar pe Bornescu, aseara fiind asteptat sa ajunga la Caracal un goal-keeper de la Bucuresti.

In rest, tehnicienii asteapta ca oficialii sa mai aduca intariri. „Noi am facut o lista, sa vedem ce se mai aduce“, a spus Ungureanu, care a precizat ca mai are in vizor si citiva fotbalisti de la Progresul Caracal: „Vom avea doua meciuri amicale cu Progresul, pentru a vedea ce jucatori oprim. Noi ne dorim un portar si un fundas dreapta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS