10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe a inceput selectia

Neagoe a inceput selectia

Dupa ce, simbata dimineata, a sunat adunarea la stadionul din Valea Rosie, antrenorul echipei-satelit a Universitatii Craiova, Eugen Neagoe, le-a dat o zi libera jucatorilor, urmind ca din dimineata aceasta sa reia antrenamentele. Dinel Staicu, prezent simbata la arena „Electro“, a promis sustinerea efectiva a echipei „de rezerva“ a lui Mircea Rednic, iar Neagoe a si inceput trierea celor aproape 40 de jucatori prezenti la prima strigare!

In dimineata aceasta, de la ora 9.30, pe pista stadionului „Ion Oblemenco“ vor fi prezenti jucatorii pastrati de „Geana“ in lotul Universitatii II, antrenamentele exclusiv bazate pe alergare si cele de forta urmind a fi efectuate in „fieful“ primei echipe. Alaturi de Vulpescu, Dananae, Lazarovici, Oprea sau I. Iordache sint asteptati si Claudiu Tudor, Milan Jovanovici, dar si alti fotbalisti care s-au pregatit cu lotul largit al lui Mircea Rednic, fiind posibil ca la intoarcerea din Austria sa mai fie trimisi si alti jucatori (de exemplu: Banica, Hoban) echipei secunde.

„A fost o avalansa de tineri jucatori la primul antrenament, dar deja i-am trimis acasa pe citiva. N-are rost sa ne incurcam reciproc. Fiind o echipa care poarta numele Universitatii, ne asteptam la o sustinere din partea lui Dinel Staicu, iar noi sa ne indeplinim obiectivul, adica sa promovam cit mai multi fotbalisti catre prima echipa“, a afirmat „principalul“ formatiei careia i s-a stabilit locatia in Valea Rosie.

Chiar daca nu este aprobata inca fuzionarea, Universitatea II va inlocui, in Divizia C, echipa CSM Resita, iar locul lui Electro Craiova va fi scos, dupa toate probabilitatile, la vinzare. „Pentru noi are mai putina importanta al cui loc il vom lua in Divizia C. Vrem sa pastram ceea ce este mai bun de la cele doua foste divizionare C la care vom adauga jucatori care nu vor intra in vederile lui Mircea Rednic“, a adaugat antrenorul „satelitului“ recent creat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS