Ungureanu a reusit „dubla“ in Italia

Autori


• Trupa lui Emil Sandoi s-a impus cu 7-2 in prima partida de verificare a sezonului • Gorjenii incearca perfectarea unui meci amical cu adversara „ciinilor rosii“ din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, MK Zilina

Dupa patru zile de antrenamente bazate pe pregatire fizica, divizionara B Pandurii Tirgu Jiu a disputat primul joc scoala in cantonamentul din Italia de la San Pellegrino. Tehnicianul Emil Sandoi a folosit doua echipe diferite pe durata unei reprize obisnuite, fiecare dintre acestea intilnind cite o formatie de amatori din zona.

In primele 45 de minute, gorjenii au jucat impotriva lui Poli-Sport Agordo si s-au impus cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Ursu, Buca si Ungureanu (2). Acesta din urma, atacant imprumutat de Universitatea, care nu a reusit sa lase o impresie prea buna in Banie, pare ca s-a integrat foarte repede la noua sa echipa, putind constitui o solutie viabila pentru divizionara B in lupta pentru promovare. Fotbalistii folositi de tehnicianul oltenilor in acest prim joc au fost: Pindaru – Bogoi, Craciunescu, Trofin – Popete, Bertea, Negut, Ursu – Scarlat, Buca, Ungureanu.


In partea a doua a testului de verificare, sustinut impotriva unei selectionate zonale, Sandoi a folosit urmatorul „unsprezece“: Lung – Radoi, Nicola, A. Negrila – C. Popescu, Nica, Lacoviste, Cristea, I. Stefan – Vintilescu, Lapadat, pe parcurs mai intrind Arcanu si Gaman. Gorjenii s-au impus si de aceasta data, dar cu scorul de 3-1, prin reusitele lui Nica si Vintilescu, de doua ori.

In stagiul de pregatire din Italia, „pandurii“ au programate doua antrenamente zilnice primul bazat pe pregatire fizica, traseele de alergare corespunzind cu pirtiile de schi de semifond, dupa-amiaza Sandoi preferind o sedinta tehnico-tactica. Toti jucatorii sint apti, in lot neexistind probleme medicale. Pentru miine a fost perfectat un al doilea joc de verificare, urmind ca luni sa se plece spre tara. In drum spre Romania, Pandurii incearca perfectarea unui meci amical impotriva echipei MK Zilina din Slovacia, adversara lui Dinamo Bucuresti in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Daca se va ajunge la o intelegere, partida urmeaza sa aiba loc marti, 13 iulie, in Slovacia.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 10 iulie 2004

Top