24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea a plecat in Austria

Badea a plecat in Austria

Ieri dupa-amiaza, presedintele clubului Universitatea, Pavel Badea, a plecat cu noua masina personala (un Volkswagen Touareg) spre Austria, unde se afla cantonamentul lotului oltean. Alaturi de sotia si fiul sau, Badea va petrece un scurt sejur in Tara Valsului, unde va avea ocazia sa urmareasca si cel putin doua meciuri ale alb-albastrilor, cel de miine, impotriva lui TSV 1860 München, si cel de marti, contra Legiei Varsovia.

In Austria, Badea va purta si negocieri cu anumiti jucatori straini care vor veni in probe la Universitatea, inclusiv cu belgianul Frederic Pierre, dar si cu patronul de la FC Onesti, Adi Serban, pentru rezolvarea transferului lui Mircea Ilie.

Inainte de plecare, Badea l-a dat disparut „ca magarul in ceata“ pe Jeremy Njock, fiind improbabila o revenire a atacantului camerunez la Universitatea, in ciuda faptului ca mai are doi ani de contract. In privinta ploiesteanului Mihai Dascalescu, acesta este asteptat in orice moment, dar „numai daca isi rezolva problemele cu fostul sau club.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS