10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihalache nu vine, Dascalescu mai asteapta

Mihalache nu vine, Dascalescu mai asteapta

Pentru completarea liniei ofensive, antrenorul Mircea Rednic si-a indreptat atentia spre doi atacanti ai Petrolului, Dragos Mihalache si Mihai Dascalescu, ambii de 27 de ani. Pista Mihalache a fost imediat abandonata, deoarece jucatorul este legat inca doi ani de clubul recent retrogradat in esalonul secund, in timp ce situatia contractuala a lui Dascalescu este neclara. La fel ca in cazul lui Narcis Raducan, clubul din Banie asteapta ca jucatorul sa-si rezolve problemele cu fosta sa echipa, caz in care va fi inrolat gratis la Universitatea.

Dascalescu a fost coechipier cu Mircea Rednic la Rapid in perioada 1998-2000, cind echipa giulesteana era antrenata de Mircea Lucescu. Calitatile de baza ale lui Dascalescu sint forta si lovitura de cap, fiind considerat un inlocuitor ideal pentru Njock. Universitatea si-a mai indreptat atentia in vara aceasta spre un alt jucator al Petrolului, Liviu Negoita, dar transferul a cazut din cauza faptului ca fotbalistul nu era liber de contract.

De asemenea, pentru postul de rezerva a lui Guso in carti a intrat si Florin Prunea (ex-FCM Bacau), fostul international, care a mai evoluat in doua rinduri la Universitatea, fiind liber de contract.

Nu s-a renuntat la Mircea Ilie

Presedintele Pavel Badea a infirmat zvonurile privind plecarea lui Mircea Ilie de la Craiova, precizind ca doar accidentarea de ultim moment a jucatorului l-a impiedicat pe Mircea Rednic sa-l convoace pentru turneul din strainatate. „Mircea Ilie este un jucator in care noi ne-am pus sperante pentru sezonul viitor, dar accidentarea sa de ultim moment l-a facut indisponibil pentru turneul din Austria“, a precizat conducatorul clubului craiovean.

Atacantul craiovean nu stia nimic despre presupusa despartire de Universitatea, inainte sa fi jucat primul meci oficial in alb-albastru. „Am avut ghinion. Am alunecat pe iarba uda la antrenamentul de marti si m-am ales cu o ruptura la inghinali. Puteam sa fortez si sa plec cu lotul in Austria, dar riscam o accidentare mai grava. Presedintele Pavel Badea mi-a confirmat ca voi ramine la Craiova“, a afirmat atacantul oltean, care isi va relua pregatirile sub comanda preparatorului fizic Adrian Tudor.

Mircea Ilie a semnat un precontract cu Universitatea, dar este inca legat, pentru trei ani, de clubul FC Onesti. Ieri, patronul moldovenilor, Adi Serban, s-a deplasat in Austria pentru a negocia cu Mircea Rednic transferul jucatorului de 27 de ani la Universitatea. „Patronul de la Onesti mi-a promis ca se va rezolva in curind problema mea, intr-un fel sau altul. Eu i-am spus ca imi doresc din tot sufletul sa joc pentru Universitatea“, a mai precizat Mircea Ilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS