12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa Pandurii a pierdut doua miliarde de lei

Echipa Pandurii a pierdut doua miliarde de lei

Printre deplasarile in strainatate, unde trebuie sa onoreze intilnirile sindicale, presedintele Marin Condescu incearca sa raspunda si la cerintele functiei de conducator al divizionarei B Pandurii Lignitul Tirgu Jiu, dar pare coplesit de complexitatea nevoilor generate de stabilirea unui obiectiv indraznet, promovarea. Rezolvarea acestora a ramas astfel pe umerii unui singur colaborator, directorul de imagine Viorel Temelescu, dupa ce structura stufoasa de conducere din sezonul trecut s-a redus substantial prin retrogradarea lui Sergiu Gaman din functia de director executiv, in timp ce directorul sportiv Gabi Zahiu a ales banca tehnica a Minerului Motru, iar directorul administrativ Ion Poenaru a preferat functia de viceprimar la Pestisani.

Condescu este nevoit acum sa-si aleaga o noua conducere executiva, asta inainte de inceperea campionatului. Mai in gluma, mai in serios, a fost pronuntat si numele unui nou presedinte executiv, care ar putea fi chiar Temelescu.

Totul se va decide insa dupa sedinta Consiliului de Administratie in cadrul careia cei cinci actionari ai clubului, USM Oltenia, SNL Oltenia, Consiliul Judetean Gorj, Primaria Tirgu Jiu si Grimex SA Tirgu Jiu, isi vor desemna reprezentantii si se va stabili bugetul pentru sezonul viitor.

Fiecare actionar a fost solicitat sa contribuie cu o suma la bugetul de promovare, fiind solicitate totodata si zece miliarde de lei de la Consiliul Judetean si Local. „Trebuie sa stim exact ce va veni de la actionari ca sa stim care va fi contributia noastra. Singura problema la stabilirea bugetului este daca vom gasi o alta forma de suportare a impozitelor. Practic, in sezonul trecut, din banii pe care i-am alocat noi, o mare parte am dat la stat, avind acum platite la zi toate impozitele datorate de jucatori“, a lamurit Condescu problema bugetului 2004-2005.

Suporterii vor fi nevoiti insa sa plateasca bilet de intrare in noul campionat, care va incepe pe 21 august. „In 2004-2005 va fi intrare platita la meci. In 2003-2004 am inteles, a fost campanie electorala si n-am vrut sa implicam echipa in dispute politice, dar noua ne-au lipsit cel putin doua miliarde de lei pe care le-am fi putut lua numai pe incasarile de la meciuri“, a incheiat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS