6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea este in drum spre Filzmoos

Universitatea este in drum spre Filzmoos

Dupa antrenamentul de ieri-dimineata, oltenii au mai zabovit in Banie doar pentru masa, apoi au plecat, pe o caldura sufocanta, spre Arad. Tot avionul ar fi fost solutia ideala… Noaptea de miercuri spre joi a fost petrecuta la hotelul President din Arad, iar in aceasta dimineata delegatia Universitatii isi va continua drumul spre Austria, cartierul general fiind in localitatea Filzmoos, hotelul Unterhof.

Delegatia pentru acest turneu cuprinde 30 de persoane, 20 de fotbalisti, plus antrenorii Rednic, Ciurea si Lung, medicul Stamatescu s.a. Conducatorul delegatiei a fost desemnat Ovidiu Costesin, director sportiv. Antrenorul Mircea Rednic a facut deplasarea la Arad cu masina personala. Reamintim, in cantonamentul de la Filzmoos sint asteptati miine patru jucatori straini: mijlocasul belgian Pierre, doi atacanti (un belgian de origine braziliana si un nigerian) si un fundas central de la o echipa din liga secunda spaniola.

Lucian Marinescu nu mai vine

Conform declaratiilor antrenorului Mircea Rednic, Lucian Marinescu s-ar fi aratat interesat de propunerea Universitatii de a juca sub culorile alb-albastre in sezonul care incepe la sfirsitul acestei luni. Ieri, presedintele Pavel Badea a afirmat: „Urma ca Lucian Marinescu sa-i dea antrenorului Rednic un raspuns cert pina marti seara, dar n-a facut-o. Cu alte cuvinte, s-a renuntat la aceasta varianta“.

Oficialul oltean a mai precizat ca Robert Nita nu intra in vederile Universitatii, desi presa din Capitala scrie aproape in fiecare zi despre posibilitatea ca jucatorul din Giulesti, dorit si de Sorin Cirtu in 2003, sa ajunga in Craiova…

Njock nu are viza!

Despre atacantul camerunez s-au scris multe, ba ca ar fi fost prin Franta pentru o proba de joc, ba ca sta zi de zi linga Bettina (sotia lui, stabilita in Germania), iar ieri s-a scris ca ar fi fost vazut in Bucuresti! Asa cum GdS anunta ieri, Njock nu are viza, acesta fiind motivul pentru care el nu este acum in Craiova.

Presedintele executiv Pavel Badea a confirmat noua problema a capriciosului jucator: „Domnul Njock trebuia sa-si depuna actele pentru viza de acum o luna, doar stia ca pregatirile echipei cu care se afla sub contract incep in 24 iunie, dar el si le-a depus abia in urma cu citeva zile! Din partea clubului Universitatea s-au facut multe demersuri, insa n-am reusit sa-i obtinem imediat viza. Si asta numai din vina lui. O asemenea viza, legal, se obtine in termen de pina la 30 de zile. Cum spuneam, domnul Njock a depus actele abia zilele trecute!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS