24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCe se intimpla cu Njock?

Ce se intimpla cu Njock?

Aflat sub contract cu Universitatea, fara nici o oferta oficiala din tara sau strainatate, Jeremie Njock nu s-a prezentat nici ieri la pregatirile oltenilor, presedintele Badea, ca si antrenorul Rednic, declarindu-se surprinsi de aceasta absenta nemotivata a atacantului Universitatii.

Ieri, la conferinta de presa, Badea a spus: „Speram ca Njock sa inteleaga ca are si responsabilitati, nu numai drepturi. Speram sa vina cit mai repede, altfel vom fi obligati sa luam masuri… El are o mentalitate care, din punctul meu de vedere, nu este cea mai sanatoasa. Am discutat cu Njock la telefon si a ramas ca vorbim la Craiova despre problemele lui. Constat ca Njock nu a inteles mesajul pe care i l-am transmis… Regret acest lucru, deoarece eu l-am placut ca jucator. Probabil ca nu merita, adica nu confirma ceea ce eu am investit in el. Nu neaparat ca presedinte, ci si din punctul de vedere al antrenorului si jucatorului Badea. In ce conditii poate pleca de la Universitatea? In primul rind, sa se prezinte la Craiova, iar, in cazul unei oferte, atunci discutam“.

Intrebat despre viitorul lui Njock, antrenorul Rednic a spus ca acesta ar putea evolua acum la Universitatea doar in anumite conditii, dat fiind situatia lui din aceasta perioada. Camerunezul a afirmat ca n-ar veni la Craiova deoarece simte ca antrenorul nu l-ar vrea, ca i s-ar fi creat o imagine proasta etc. Ironic, Mircea Rednic a replicat: „Nu-i adevarat. Dimpotriva, eu i-am «remarcat» viteza deosebita, tehnica pe care o are, detenta, pressingul pe care-l face, mobilitatea… Si modestia!“

Intr-o discutie purtata luni cu un oficial al Universitatii, Njock ar fi spus ca are probleme cu viza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS