12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa Pandurii a luat sapte jucatori

Echipa Pandurii a luat sapte jucatori

Cu citeva ore inaintea plecarii spre statiunea italiana San Pellegrino, locul unde se desfasoara cantonamentul montan al „pandurilor“, antrenorul Emil Sandoi a finalizat lista cu jucatorii care fac deplasarea in „Cizma“ si pe care se va baza in sezonul viitor, cind vizeaza promovarea. Totodata, Sandoi a anuntat si jucatorii care nu mai intra in calculele sale pentru campionatul viitor, acestia fiind liberi sa-si gaseasca alte angajamente.

Dorin Hirsu, Marian Mauta, Andrei Oancea, Ionut Stanciu, Adrian Popescu si Kareem Bolaji sint fotbalistii disponibilizati de tehnicianul divizionarei B gorjene, ultimul pregatindu-se cu Minerul Motru deoarece nu poate merge in Italia pentru ca nu detine viza pentru aceasta tara. Probabil si ceilalti jucatori la care s-a renuntat vor fi directionati catre echipa lui Gabi Zahiu, ei aflindu-se inca sub contract cu Pandurii.

Pe lista de achizitii certe, dupa cum a precizat directorul de imagine Viorel Temelescu, sint sapte jucatori, Craciunescu si Ungureanu („U“ Craiova), Bogoi si Negut (Gaz Metan Medias), Scarlat (FC Craiova), Bertea (Minerul Motru) si Pindaru (Minerul Matasari). S-a renuntat la achizitionarea atacantului Dumitru Gavrilescu deoarece, in ultimul sezon, acesta a suferit doua rupturi musculare si, in plus, pretul sau este destul de piperat.

Lotul cu care se pleaca in cantonamentul de pregatire este compus din 25 de jucatori: Lung, Balaet, Pindaru- portari; Popete, C. Popescu, Ursu, Cristea, Radoi, Trofin, Nicola, Negrila, Bogoi, Nica, Arcanu, Bertea, Lacoviste, Scarlat, Gaman, Ungureanu, Stefan, Vintilescu, Buca, Lapadat, Negut si Craciunescu – jucatori de cimp.

In Italia, echipa Pandurii se pregateste 12 zile, timp in care sint programate trei partide amicale cu formatii de amatori din zona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS