8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraciunescu si Scarlat au venit la Pandurii

Craciunescu si Scarlat au venit la Pandurii

Miclea, Ungureanu, Negut, Bogoi si Gavrilescu urmeaza sa se alature lotului lui Sandoi

Cei trei fotbalisti de la Gaz Metan Medias anuntati ca transferati la Pandurii, Radu Negut, Adrian Bogoi si Dumitru Gavrilescu, nu au fost prezenti la antrenamentul de ieri al gorjenilor. Prezenta lor in cantonamentul din Italia, care incepe miine, este incerta. Impresarul ardelenilor, Alexander Thierheimer, a negociat in lipsa presedintelui Marin Condescu cu Pompiliu Popete, care nu are nici o functie la divizionara B Pandurii, sezonul trecut ocupindu-se cu protocolul arbitrilor la meciurile de pe teren propriu. Fostii elevi ai lui Ovidiu Sabau la Gaz Metan Medias nu prea au rupt gura tirgului in sezonul trecut la echipa ardeleana, jucind foarte putine minute. Radu Negut, 23 ani, mijlocas, a evoluat in 11 meciuri, insumind 950 de minute, Dumitru Gavrilescu, atacant, 28 de ani, a evoluat in sapte partide (384 de minute), iar fundasul Adrian Bogoi, 31 de ani, a strins doar 465 de minute pe teren. Tot in lipsa presedintelui, Constantin Nica si-a facut bagajele si a plecat de la Tirgu Jiu, deoarece nu a primit nici o oferta din partea clubului pentru a-si prelungi contractul. Explicatia oficiala ca Nica nu se prezinta la antrenamente deoarece este plecat dupa pasaport a fost infirmata chiar de jucator.

Craciunescu, Miclea si Ungureanu, la Tirgu Jiu

Jucatorii de la „U“ Craiova pe care-i doreste Emil Sandoi, Craciunescu, Miclea si Ungureanu, sint foarte aproape de un transfer la Pandurii, primul aflindu-se ieri la Tirgu Jiu pentru negocierea contractului. Tehnicianul gorjenilor a primit acceptul lui Dinel Staicu si al lui Mircea Rednic pentru un imprumut al acestora: „Am avut o discutie cu domnul Staicu, cu Mircea Rednic si cu Pavel Badea si am acordul de principiu al dinsilor pentru un imprumut. Este vorba de Craciunescu, Miclea si Ungureanu. Ramine ca noi sa ne intelegem in ceea ce priveste pretentiile financiare pe care le are fiecare. Eu am gasit intelegere la Universitatea si e in folosul ambelor cluburi sa colaboram. Singura problema ramine ca noi sa ne intelegem si cu jucatorii respectivi in eventualitatea in care ei nu au oferte concrete de la alte echipe.“

Aseara, unul dintre oficialii Universitatii a spus ca Miclea si Ungureanu ar putea fi imprumutati la „Poli“ Iasi.

Scarlat s-a antrenat cu gorjenii

Alt jucator dorit la Tirgu Jiu este Scarlat, de la FC Craiova, care s-a antrenat cu Pandurii avind doar sa negocieze viitorul contract. „Eu il doresc in echipa si pe el si este jucator liber de contract. Ramine sa discutam problemele financiare“, a precizat Sandoi. Cei patru jucatori de la Craiova s-ar putea sa nu faca deplasarea in Italia, dar asta nu inseamna ca transferurile acestora vor cadea. Un alt fotbalist aflat in probe la Pandurii in aceasta perioada este Galbenu, care a evoluat in sezonul trecut la Chimia Craiova.

„Dom’ profesor“

Tibi Lung, portarul echipei Pandurii, imprumutat de la Steaua Bucuresti, si-a petrecut vacanta cu cartea in mina, fiind nevoit sa invete pentru sustinerea examenului de licenta. Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport a Universitatii din Craiova, Lung este de putin timp profesor de sport cu acte in regula. Dupa ce a tratat problemele spatelui la examenul de Biologie si a sustinut in fata comisiei de licenta lucrarea „Directii conceptuale privind jocul de performanta“, Tibi Lung a obtinut media 8.50, suficienta pentru a deveni licentiat in sport. El nu are de gind sa mearga sa predea la catedra, avind in fata multi ani de fotbal de performanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS