10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu s-ar putea intoarce in Serie A

Mutu s-ar putea intoarce in Serie A

Conducerea formatiei engleze Chelsea Londra l-a pus pe lista de vinzari pe internationalul roman Adrian Mutu, care s-ar putea intoarce in Serie A, avind in vedere ca echipa italiana Juventus Torino s-a aratat interesata de achizitionarea „Briliantului“. „Batrina Doamna“ se afla in discutii cu clubul englez patronat de magnatul rus Roman Abramovic in vederea asigurarii serviciilor atacantului roman fie sub forma de imprumut, fie prin plata unei sume de transfer rezonabile.

Adrian Mutu a fost achizitionat, vara trecuta, de Chelsea Londra, pentru o suma de transfer de 18 milioane de euro, de la gruparea italiana AC Parma.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mirror, noul antrenor al echipei Chelsea, portughezul Jose Mourinho, trebuie sa ia o decizie rapida, deoarece are oferte de la alte cluburi si pentru jucatorii Jimmy Floyd Hasselbaink si Eidur Gudjohnsen. Atacantul argentinian Hernan Crespo este si el pe lista jucatorilor disponibili a tehnicianului portughez, insa, pentru moment, acesta nu este de vinzare. Clubul Chelsea intentioneaza sa vinda doi dintre atacantii sai pentru a-l putea achizitiona pe internationalul englez Wayne Rooney, de la Everton, club care intentioneaza insa sa ii prelungeasca noului „copil minune“ al fotbalului englez contractul.

Cotidianul britanic a notat ca Adrian Mutu a cazut in dizgratie la gruparea de pe „Stamford Bridge“ pentru ca nu a reusit sa convinga in sezonul trecut ca s-a adaptat fotbalului din Premier League. „Mourinho vrea sa faca loc pentru forte proaspete, iar Mutu va fi sacrificat. Forma lui Mutu s-a inrautatit si s-ar putea sa i se ofere sansa de a-si recapata in Italia increderea pierduta“, a notat sursa citata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS