10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMercato marca Rednic

Mercato marca Rednic

Campania de transferari este in plina desfasurare la Universitatea Craiova. O data cu intrarea in cantonament a oltenilor, programata pentru astazi, incep sa soseasca si achizitiile. Daca Ionel Gane si Sorin Frunza se antreneaza inca de simbata la Craiova, ieri au venit belgianul Pierre, Bastina, Negoita si A. Dumitru. Acestia sint asteptati la antrenamentul din dimineata aceasta, la ora 10.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Frederic Pierre este mijlocas ofensiv, a jucat in nationala Belgiei, are 30 de ani si a trecut pe la Standard Liege si Anderlecht Bruxelles. In ultimul sezon, dupa ce a dat, in iarna, probe de joc la Universitatea, s-a transferat la Cercle Bruges, dar nu prea a fost folosit. Transferul sau nu costa clubul nici un ban.

Eugen Bastina are 31 de ani, joaca mijlocas central si a venit de la Zimbrul Chisinau, unde a activat in ultimele doua sezoane. In tara, Bastina a jucat la Petrolul Ploiesti, cu care a cucerit Cupa Romaniei in 1995, si la Otelul Galati. Si el a venit in postura de jucator liber de contract.

Giani Liviu Negoita este fundas de banda stinga, are 27 de ani si a jucat pina acum la Petrolul Ploiesti, formatie proaspat retrogradata din Divizia A.

Aurelian Dumitru este fundas de banda dreapta, are 27 de ani si a evoluat in cariera sa la Sportul Studentesc, Astra Ploiesti si „Poli“ AEK Timisoara. Cei doi jucatori de banda sint de profil ofensiv, ideali pentru sistemul 3-5-2, ei regasindu-se destul de des pe lista marcatorilor in ultimele sezoane.

In continuare, este asteptat la Universitatea un atacant brazilian pe care Mircea Rednic il cunoaste din perioada cind evolua in Belgia si care a jucat ultima data in Segunda Division. Transferul sau depinde si de rezolvarea situatiei lui Jeremy Njock, care nu a catadicsit nici macar sa-i anunte pe oficialii craioveni unde se afla in acest moment, despartirea clubului din Banie de atacantul camerunez fiind iminenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS