10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport100.000 de dolari pentru Daouda

100.000 de dolari pentru Daouda

Conducerea clubului Farul este interesata de achizitionarea fundasului Mariko Daouda, responsabilii constanteni oferind gruparii Universitatea Craiova 100.000 de dolari pentru transferul acestuia. Pe linga cei 100.000 de dolari, responsabilii clubului Farul, care i-au anuntat prin fax pe oficialii craioveni ca sint interesati de Daouda, ofera si 25 la suta din suma obtinuta dintr-un eventual transfer in strainatate.

Propunerea constantenilor vine ca o replica la oferta facuta de Universitatea pentru fundasul Cosmin Pascovici, refuzata categoric de clubul de la mare. Pascovici are o clauza de 125.000 de dolari, pe care o poate achita insa doar o echipa de peste hotare, „marinarii“ solicitind un pret superior pentru a-l vinde pe jucator la Craiova. Cosmin Pascovici se antreneaza de simbata la Craiova, sub comanda preparatorului fizic Adrian Tudor.

Mircea Rednic nu considera ca oferta celor de la Farul pentru Daouda merita sa fie luata in considerare si afirma ca fundasul ivorian are o clauza eliberatorie de 500.000 de dolari.

„Daca vor intr-adevar sa-l ia pe Daouda, putem discuta, dar in nici un caz la un asemenea pret“, a comentat antrenorul craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS