22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBanii se impart in functie de obiective

Banii se impart in functie de obiective

Cele doua divizionare B gorjene, Pandurii Tirgu Jiu si Minerul Motru, se reunesc pe 28 iunie pentru reluarea pregatirilor in vederea noului sezon. Daca „pandurii“ si-au propus sa promoveze in primul esalon, „minerii“ se gindesc doar la o clasare in partea superioara a clasamentului. In functie de obiectivele propuse se stabilesc si bugetele celor doua cluburi, ambele fiind finantate din aceleasi surse, USMO si SNLO, eventualele achizitii facindu-se in functie de banii disponibili.

Presedintele gruparii Pandurii, Marin Condescu, nu a avut timp pina acum sa rezolve si problemele clubului, dar a spus ca astazi va avea o discutie cu Sandoi pentru stabilirea programului de pregatire si al achizitiilor propuse de tehnician. Pe linga finantarile deja cunoscute, Condescu asteapta un sprijin consistent pentru abordarea promovarii cu sanse reale si din partea Consiliului Judetean Gorj si a Consiliului Local Tirgu Jiu.

La Minerul Motru, antrenorul Marcel Ploaie a fost reconfirmat in functie. Pe 28 iunie, la reunirea lotului, vor lipsi sase jucatori la care s-a renuntat, Stefanica, Huza, Nicolaescu, Manea, Turcu si Croitoru. Minerul Motru se pregateste in localitate pina pe 15 iulie, cind va pleca intr-un cantonament de zece zile in statiunea Baile Herculane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS