11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinel nu mai vrea sa cumpere FC Craiova

Dinel nu mai vrea sa cumpere FC Craiova

Patronul Universitatii i-a propus omologului sau de la divizionara B sa achizitioneze 30 la suta din actiunile clubului alb-albastru

Desi se parea ca tranzactia prin care Dinel Staicu urma sa preia divizionara B FC Craiova este sigura, existind doar problema semnarii actelor, lucrurile au luat ieri o cu totul alta turnura. Nu va mai fi nici o vinzare! Oficiali ai divizionarei B spun ca marti seara lucrurile erau stabilite, ieri trebuind sa aiba loc intilnirea decisiva, numai ca Dinel s-a razgindit peste noapte si a anuntat ca nu mai este interesat de cumparare.

Costel Mitrita, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Universitatii, care participase si el la negocierile de luni seara, a precizat ca Staicu s-a razgindit, dupa ce a analizat inca o data situatia. „Domnul Staicu si-a mai facut o data calculele si a renuntat sa mai faca o astfel de investitie. Nu stiu daca aceasta hotarire este doar temporara sau definitiva. Cert este ca, pentru el, cumpararea echipei FC Craiova nu mai este o prioritate“, a precizat Mitrita.

La rindul sau, Paul Valuta, patronul divizionarei B craiovene, a mentionat ca discutiile pe care le-a avut cu Dinel Staicu au vizat si Universitatea. „Nu s-a pus doar problema ca eu sa cedez FC Craiova, ci si sa cumpar Universitatea. A fost, deci, o oferta bilaterala, ca intre oameni de afaceri. S-a discutat ca eu sa preiau 30 la suta din actiunile Universitatii, restul urmind sa revina lui Dinel, tot 30 la suta, lui Rednic si Badea, cite 20 la suta, dar au fost doar discutii. Nu poti sa stii cit vor mai sta la club Rednic sau Badea, deci nu ai cum sa cedezi din actiuni, pentru ca trebuie sa le cumperi din nou. Vom mai vedea ce va fi…“, a precizat Paul Valuta.

La cum stau lucrurile in prezent, cert este ca fiecare patron a ramas cu echipa sa. Prin urmare, nici transferurile lui Bornescu si Dina la Universitatea nu mai sint chiar asa de sigure, iar in ceea ce priveste antrenorul lui FC Craiova, probabil ca Nae Ungureanu va fi din nou chemat la tratative, el aflindu-se in pole-position pentru functia de tehnician la divizionarei B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS