24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRednic mai intirzie citeva zile

Rednic mai intirzie citeva zile

Desi era asteptat inca de ieri in Banie, antrenorul Universitatii, Mircea Rednic, isi va prelungi concediul in Belgia, revenirea sa fiind prevazuta pentru miine sau chiar duminica. Rednic, care si-a aminat vacanta cu trei zile, din cauza negocierilor cu citiva jucatori din campionatul intern, va mai petrece citeva zile alaturi de familia sa, avind de rezolvat si anumite probleme personale, dar se va ingriji si de procurarea aparaturii pentru sala de forta, necesara la cantonamentul din Lunca Jiului. De asemenea, doi dintre cei trei jucatori straini contactati de antrenorul Universitatii vor sosi la Craiova la debutul pregatirilor, cel de-al treilea urmind sa faca jonctiunea cu lotul abia in Austria.

In legatura cu acest turneu, programat initial in perioada 12-20 iulie, s-a decis plecarea spre tara lui Mozart inca de pe 7 iulie, pentru ca Mircea Rednic sa aiba mai mult timp de evaluare a unor jucatori noi.

Daca meciurile cu Legia Varsovia, TSV 1860 Munchen si LASK Linz sint deja stabilite, pentru cea de-a patra partida de verificare in Austria se asteapta confirmarea din partea echipei AS Roma, in caz contrar urmind sa se poarte discutii cu alta echipa din Peninsula, aflata la pregatire in zona. Craiovenii vor stringe rindurile pe 24 iunie, atunci cind sint asteptati inclusiv jucatorii la care se va renunta, dar si eventualele achizitii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS