8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDumbrava Cilnic a cistigat trofeul

Dumbrava Cilnic a cistigat trofeul

Finala fazei judetene a Cupei Romaniei Gorj, disputata pe „Municipalul“ din Tirgu Jiu, a adus fata in fata divizionarele D MVM Dragutesti si Dumbrava Cilnic, ultima reusind sa cistige trofeul pentru prima data in scurta sa existenta. Nici cele 90 de minute regulamentare, nici prelungirile nu au fost suficiente pentru a departaja cele doua competitoare, fiind nevoie de loviturile de departajare pentru stabilirea cistigatoarei.

Cei care au rezistat mai bine presiunii au fost cei de la Dumbrava, care au transformat toate cele cinci lovituri de la punctul cu var, in timp ce Catrinoiu, de la Dragutesti, a sutat pe linga poarta, trimitind Cupa in vitrina celor de la Dumbrava.

Pe o caldura sufocanta, ritmul partidei a fost destul de slab, cele doua finaliste fiind preocupate mai mult sa nu primeasca gol, astfel ca fazele de poarta au fost rare in prima repriza. In minutul 55, Dumbrava Cilnic a deschis scorul, Sapunaru transformind in gol centrarea lui Tudor, din lovitura libera. Citeva minute mai tirziu, cei din Dragutesti au reusit sa egaleze prin Stanculete, care a impins in plasa o minge venita din bara. In continuare, cei mai periculosi au fost fotbalistii din Dragutesti, care au sutat de patru ori in bara, tot de atitea ori portarul adversarilor, Staniloiu, opunindu-se golului.

In prelungiri, Somanescu a fost eliminat eronat de arbitrul Zgovancu, care a considerat ca a simulat un fault in careul advers, aratindu-i al doilea cartonas galben. De altfel, Zgovancu a fost eroul negativ al finalei, cu greseli contestate de ambele tabere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS