16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSaez a mutat inspirat

Saez a mutat inspirat

Spania – Rusia 1-0

• Faro-Loule, stadion „Algarve“, spectatori: 30.000.

• A marcat: Valeron ’60.

Spania: Casillas – Puyol, Helguera, Marchena, Raul Bravo – Etxeberria, Albelda, Baraja (’59, Xabi Alonso), Vicente – Morientes (’59, Valeron), Raul (’77, F. Torres). Antrenor: Inaki Saez.

Rusia: Ovcinikov – Evseev, Smertin, Saronov, Sennikov – Gusev (’46, Radimov), Alenicev, Aldonin (’67, Sicev), Mostovoi, Izmailov (’74, Kariaka) – Bulikin. Antrenor: Gheorghi Iartev.

• A arbitrat: U. Meier (Elvetia).

• Cartonase galbene: Baraja, Marchena, Albelda / Gusev, Saronov (2), Smertin, Aldonin, Radimov. • Cartonas rosu: Saronov (’87).

Dupa surpriza produsa de meciul de deschidere si acest al doilea joc al Grupei A a oferit un spectacol atractiv. La capatul celor 90 de minute s-au impus spaniolii, dar si rusii au lasat o buna impresie.

Ibericii au inceput in forta, insa Raul si Morientes nu au gasit spatiul portii adverse. Dupa un sfert de ora de dominare a spaniolilor, rusii au echilibrat jocul, dovedindu-se extrem de periculosi pe contraatac. Cele mai clare faze de poarta au plecat de la Alenicev, care a dat emotii defensivei spaniole ori de cite ori a avut mingea la picior. O astfel de faza s-a petrecut in minutul 38, cind mijlocasul lui Porto a patruns frontal prin apararea iberica, fiind blocat in ultimul moment de Casillas.

In partea secunda, presiunea spaniolilor a crescut, dar a fost nevoie de mutarea inspirata a tehnicianului Inaki Saez pentru ca acestia sa treaca in avantaj. La prima atingere de balon, Valeron a reusit sa marcheze cu un sut din interiorul careului, la care Ovcinikov nu a mai putut interveni. In continuarea, trupa lui Saez a condus ostilitatile, ratind si alte ocazii bune de a marca. In timp ce spaniolii dadeau impresia ca se joaca in fata portii, esticii au parut ca nu gasesc solutii in momentele decisive, asa ca nici una dintre echipe nu a mai inscris.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS