13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Simion a revenit la lotul olimpic

Marian Simion a revenit la lotul olimpic

Pugilistul Marian Simion, calificat pentru Jocurile Olimpice de la Atena la categoria 75 kg, s-a reintegrat in programul centralizat de pregatire a lotului olimpic de box. „Tinind cont de intreaga cariera sportiva a lui Marian Simion, Federatia Romana de Box a tratat cu indulgenta nerespectarea programului de pregatire de catre sportiv“, se precizeaza intr-un comunicat emis de FRB si semnat de managerul general, Rudel Obreja.

Federatia l-a iertat astfel pe fiul cel mare al antrenorului Gheorghe Simion pentru parasirea, pe 22 mai, a cantonamentului de la Piatra Arsa, unde lotul olimpic efectua pregatirea centralizata, propunind insa Agentiei Nationale pentru Sport si Comitetului Olimpic Roman ca, la o viitoare abatere, sportivului sa i se aplice „sanctiuni disciplinare care pot merge pina la excluderea acestuia din lotul olimpic de box al Romaniei“.

Reamintim ca Marian Simion, legitimat la Dinamo, dupa ce a plecat din cantonament fara sa dea vreo explicatie antrenorilor, si-a petrecut putin timp si alaturi de fotbalistii din „Stefan cel Mare“, cu care s-a bucurat pentru titlul de campioana a Romaniei cucerit de trupa lui Andone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS