10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHanescu a ratat prezenta in optimi

Hanescu a ratat prezenta in optimi

Tenismanul Victor Hanescu a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Queen’s (Londra), dotat cu premii in valoare totala de 791.750 de euro. Dupa un meci excelent facut in fata croatului Goran Ivanisevic, pe care l-a depasit in trei seturi, 6-7 (5), 6-4, 6-4, dupa o ora si 42 de minute de joc, partida in care romanul a reusit nu mai putin de 30 de asi, Hanescu a trebuit sa se recunoasca invins de britanicul Ian Flanagan, in turul secund.

Venit din calificari, dar invingindu-l in runda inaugurala pe favoritul numarul 9, australianul Mark Philippoussis (scor 7-6, 7-6), Flanagan s-a impus in fata jucatorului roman in doua seturi: 7-6 (4), 6-3.

Pentru ajungerea in turul doi al competitiei, Victor Hanescu a primit doua puncte ATP si un cec in valoare de 6.600 de euro.

Coria, invins de un taiwanez

In turul doi al turneului international de tenis de la Londra, care se desfasoara pe iarba de la Queen’s Club, taiwanezul Lu Yen-Hsun a produs marea surpriza, invingindu-l pe al doilea favorit, argentinianul Guillermo Coria, finalist duminica la Roland Garros. Tenismenul asiatic s-a impus in fata mult mai titratului jucator sud-american in numai doua seturi: 6-2, 6-4.

Intr-o alta partida din turul secund, americanul Andy Roddick, cap de serie numarul 1, a dispus cu 7-6, 6-2, de slovacul Karol Kucera, calificindu-se in turul al treilea al competitiei.

Iata si alte rezultate: Sjeng Schalken (Olanda) -Wesley Whitehouse (Africa de Sud) 7-6, 6-3; Igor Andreev (Rusia) – Andre Agassi (SUA) 4-6, 7-6, 7-6; Olivier Patience (Franta) – Frank Dancevic (Canada) 6-3, 6-4; Radek Stepanek (Cehia, nr. 15) – Davide Sanguinetti (Italia) 4-6, 6-4, 6-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS