11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea este prima optiune... din Romania

Universitatea este prima optiune… din Romania

Chiar daca presedintele Pavel Badea si antrenorul Mircea Rednic si-au concentrat eforturile pentru a-l aduce la Craiova, „Puriul“ aminindu-si chiar plecarea in Belgia cu trei zile, Ionel Tersinio Gane nu a parafat revenirea la Universitatea, el continuind tratativele cu mai multe cluburi elvetiene. „Jerry“ este sub contract cu St. Gall, dar a fost imprumutat gruparii Grasshooper Zürich, al carei golgheter a fost in ultimul sezon, iar evolutia sa buna l-a adus in vizorul mai multor echipe din Tara Cantoanelor.

„Gane ne promite de vreo doi ani ca se intoarce acasa, dar mai ramine inca un sezon acolo. S-ar putea sa aiba soarta lui Nanu, care ne-a refuzat pentru citiva arginti in plus, promisi de Steaua, si dupa aceea se ruga de noi sa-l primim inapoi. Am spus insa: cine pleaca e bun plecat si n-are ce cauta inapoi, la fel si cine ne refuza“, a afirmat presedintele Pavel Badea.

Tratative cu Onestiul pentru M. Ilie

Retragerea din campionatul Diviziei B a echipei FC Onesti a incurcat planurile Universitatii in privinta transferului atacantului Mircea Ilie, moldovenii sustinind ca inca il au sub contract pe jucator. Universitatea va trebui sa negocieze pretul fostului component al Otelului, dar nu sint dispusi sa plateasca o suma prea mare, asa cum solicita conducatorii onesteni.

„Speram ca oficialii de la Onesti sa fie rezonabili si sa-i dea dezlegare jucatorului, care a semnat deja un precontract cu noi. Ilie nu poate semna totusi pentru Dinamo sau Steaua, daca va primi oferta de la aceste echipe“, a spus presedintele Universitatii.

Ziyati si S. Ilie sint prea scumpi

Plecati in Capitala pentru a negocia transferul unor jucatori la Universitatea, Rednic si Badea s-au intors cu mina goala, dar anunta ca la reunirea de pe 24 iunie vor fi citeva noutati in lotul craiovean. Presedintele Pavel Badea a precizat ca interesul clubului din Banie pentru rapidistii Sabin Ilie si Nouredinne Ziyati nu mai este de actualitate, cei doi fiind prea scumpi pentru Universitatea Craiova.

„Este vrajeala cu Sabin Ilie si cu Ziyati. Cei doi sint jucatori sub contract cu Rapid si sint prea scumpi pentru un club ca al nostru. Altele sint tintele noastre in aceasta perioada“, a spus Badea, care spera ca macar jucatorii de valoare din lotul actual sa ramina in continuare la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS