14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChimia anunta restructurari masive

Chimia anunta restructurari masive

Gruparea de pe „Combinat“ trece printr-o perioada dificila. Dupa ce a ratat pentru a doua oara consecutiv promovarea in Divizia C, la Chimia s-au produs schimbari importante. Presedintele clubului, Gheorghe Baiasu, si-a inaintat demisia, la fel stind lucrurile si in cazul organizatorului de competitii, Marin Nitu. Tehnicianul de pina acum al „chimistilor“, Ilie Tilea, este si el in pericol sa-si piarda postul, cele mai mari sanse sa-l inlocuiasca avindu-le Florin Baluta, antrenorul care a avut un sezon foarte bun cu ocupanta locului trei in campionatul judetean, Unirea Podari.

Intr-un fel privilegiati in timpul campionatului, jucatorii au fost bagati in productie, dupa ratarea promovarii. Incadrati la Combinat cu carte de munca, aceia care fac parte din divizionara D au program de lucru de opt ore, la fel ca restul angajatilor.

„Au avut toate conditiile sa promoveze. Este vina lor ca nu au reusit. Au avut cinci puncte avans si le-au pierdut pe mina lor. Bani pentru ca echipa sa evolueze in Divizia C erau, la fel si conditii. De acum inainte va mai ramine la echipa doar cine va intelege ca trebuie sa respecte acest club si pe cei care il finanteaza“, a afirmat Baiasu, care, incepind cu 15 iunie, nu va mai reprezenta clubul de fotbal, el urmind sa ramina la Combinat in calitate de lider de sindicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS