Acasă Sport Mourinho promite sa cistige titlul cu Chelsea

Mourinho promite sa cistige titlul cu Chelsea

Portughezul Jose Mourinho, noul antrenor al echipei engleze Chelsea Londra, la care evolueaza si internationalul roman Adrian Mutu, a promis ca in cei patru ani de contract cu gruparea londoneza va cistiga campionatul Angliei. Formatia de pe „Stamford Bridge“ a cistigat numai o singura data titlul de campioana a Angliei, in anul 1955.

„Nu imi este frica sa spun asta. Nu promit ca voi cistiga titlul in sezonul viitor, pentru ca in Anglia exista echipe, antrenori si manageri de top. Insa, pot spune un singur lucru. Daca imi dati patru ani, promit ca voi cistiga campionatul Angliei“, a spus Mourinho, care l-a anuntat pe magnatul rus Roman Abramovic ca este pregatit sa sacrifice spectacolul in favoarea rezultatelor.

„In anumite meciuri, ne vom apara in ultimele 15 minute. Unii oameni nu vor fi incintati de acest lucru, dar citeva zile mai tirziu veti vedea ca avem trei puncte in plus. Daca lui Abramovic ii place scorul 5-4, sint sigur ca nu ii place scorul 4-5. Asa ca, daca as avea intre 4-5 si 1-0, as alege 1-0. “, a explicat Mourinho, care a anuntat ca se asteapta de la elevii sai sa se comporte exemplar.

„In prima zi a sezonului jucatorii vor primi un document cu regulile interne, un cod de conduita, referitor la o multime de lucruri. De exemplu, daca medicii ii acorda unui jucator un timp liber pentru a urma un tratament, atunci trebuie sa faca acel tratament, altfel… Daca jucatorul accidentat este francez, el nu poate pleca intr-o vacanta de trei zile la Paris. Pedeapsa va fi amenda sau exluderea din club“, a amenintat cel mai titrat tehnician al momentului, cistigator, in acest an, cu FC Porto, al trofeului Ligii Campionilor.

Paulo Ferreira confirma transferul la Chelsea

Fundasul echipei portugheze FC Porto, Paulo Ferreira, a confirmat ieri, in presa lusitana, ca a semnat un transfer cu formatia engleza Chelsea Londra, unde i se va alatura fostului sau antrenor de la Porto, Jose Mourinho. Suma de transfer pentru noul coechipier al internationalului roman Adrian Mutu este de 20 de milioane lire sterline.

„Sint o multime de bani pentru un fundas, nu este nici o indoiala in aceasta privinta. Bineinteles, eu sunt extrem de multumit. Doar cei care ma cunosc si m-au vazut jucind pot spune ca suma de transfer este meritata“, a afirmat internationalul portughez de 25 ani pentru cotidianul 24 Horas.

Ferreira a venit la FCc Porto in urma cu doua sezoane, de la Vitoria Setubal. El este primul jucator recrutat de Chelsea de la sosirea pe banca tehnica a echipei a lui Mourinho, cel cu care Porto a cistigat editia de anul acesta a Ligii Campionilor.

Exit mobile version