27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrabelsi nu poate pleca de la Ajax

Trabelsi nu poate pleca de la Ajax

Internationalul tunisian Hatem Trabelsi nu poate pleca de la echipa olandeza Ajax Amsterdam, in aceasta vara, ca jucator liber de contract, dupa ce a pierdut procesul cu „lancierii“. Fundasul tunisian a sustinut ca gruparea campioana a Olandei ar trebui sa-i permita sa plece liber in aceasta vara, dar Ajax sustine ca mai are o optiune conform careia ii poate prelungi contractul pina in vara anului 2006.

Pentru ca ambele parti nu au reusit sa ajunga la o intelegere pe cale amiabila, Trabelsi a inaintat o plingere impotriva conducatorilor clubului Ajax, dar a pierdut cauza. Federatia olandeza de fotbal (KNVB) a analizat cazul si a dat dreptate clubului Ajax, sustinind ca intelegerea lui Hatem Trabelsi este valabila pina pe 30 iunir 2006. KNVB a respins si cererea lui Trabelsi de reziliere a contractului, pe motivul unei „relatii tensionate de munca“.

Ronald Koeman, antrenorul formatiei la care evolueaza si internationalii romani Bogdan Lobont si Nicolae Mitea, s-a aratat nemultumit de tunisianul Trabelsi, care ar putea sa nu mai intre in vederile sale in urmatorul sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS