12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomania s-a calificat la Campionatul European

Romania s-a calificat la Campionatul European

Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European din 2004, dupa ce a terminat la egalitate, scor 27-27 (15-16), meciul disputat ieri la Sighisoara, in compania selectionatei Olandei. Partida a fost extrem de echilibrata, nici una dintre echipe nedesprinzindu-se la mai mult de doua sau trei goluri diferenta. Finalul a fost insa incendiar, romancele obtinind egalarea in ultimele secunde la un contraatac rapid, dupa ce olandezele ratasera sansa desprinderii decisive.

In partida tur, tricolorele se impusesera in deplasare, la o diferenta de trei goluri, scor de 31-28, asa ca si o infringere la doua goluri ar fi adus calificarea.

Pentru nationala Romaniei, condusa de Cornel Otelea, cele mai multe goluri au fost inscrise de Simona Gogirla, Mihaela Senocico (cite cinci), Carmen Lungu si Alina Dobrin (cite patru), in timp ce principalele marcatoare din echipa Olandei au fost De Boer, cu opt reusite, si Mulder, sase goluri. Turneul final al Campionatului European se va desfasura in luna decembrie, in Ungaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS