12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNadia Comaneci va purta flacara olimpica in New York

Nadia Comaneci va purta flacara olimpica in New York

Fosta mare gimnasta romana Nadia Comaneci se va numara printre purtatorii flacarii olimpice, cind aceasta va sosi la New York, pe 19 iunie, in cadrul periplului pe care il efectueaza in jurul lumii pina la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice din aceasta vara. In afara Nadiei, printre cei care vor purta stafeta prin cele cinci cartiere new-yorkeze se vor mai afla cunoscutul cintaret de muzica rap Sean P. Diddy Combs si prezentatoarea CNN, Paula Zahn.

Doamna Bakoyannis, primarita capitalei Greciei, si-a luat angajamentul ca Atena va fi pregatita la timp pentru gazduirea Jocurilor Olimpice de vara, programate in perioada 13-29 august, criticind totodata articolele negative din mass-media, referitoare la intirzierile inregistrate la lucrarile de construire a infrastructurii pentru aceasta competitie.

„Pe 1 august, cind toate instalatiile vor fi deschise, veti vedea ca Atena este pregatita. Este crucial pentru noi sa demonstram publicului ca aceste comentarii negative au fost si vor fi false“, a spus doamna Bakoyannis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS