11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester United este interesata de Oliver Kahn

Manchester United este interesata de Oliver Kahn

Tatal lui Oliver Kahn, Rolf, a anuntat ca echipa engleza Manchester United este interesata de achizitionarea portarului nationalei Germaniei. Portarul echipei bavareze Bayern München a anuntat, la inceputul saptaminii, ca se gindeste serios sa plece de la gruparea din Bundesliga, luind in calcul si un eventual transfer la o echipa de top de peste hotare.

Conducerea lui Bayern a negat faptul ca Oliver Kahn ar urma sa plece, dar tatal goal-keeper-ului insista ca Manchester United incearca sa-l transfere pe „Old Trafford“. „Oliver a mai avut oferte de la Manchester United si in trecut, dar contactele s-au intensificat in ultimele saptamini“, a spus Rolf Kahn.

Sepp Maier, antrenorul cu portarii de la Bayern, a anuntat ca elevul sau se gindeste sa plece de la Bayern din momentul in care a cistigat toate trofeele cu gigantii bavarezi. „Este foarte serios. Vrea sa plece si liga engleza il vrea. A cistigat deja totul cu Bayern si de aceea vrea sa caute o noua provocare“, a spus Maier.

Interesul lui Manchester pentru Kahn este o surpriza avind in vedere ca „diavolii rosii“ ii au deja pe Tim Howard si pe Roy Carroll, care se lupta pentru postul de titular, si este putin probabil ca tehnicianul Sir Alex Ferguson sa isi doreasca sa transfere un jucator care se afla la sfirsitul carierei, cum este Kahn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS