10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMVM Dragutesti si Dumbrava Cilnic, favorite pentru finala

MVM Dragutesti si Dumbrava Cilnic, favorite pentru finala

Faza judeteana a Cupei Romaniei, editia 2004-2005, a ajuns in faza semifinalelor, consumindu-se deja prima mansa, calificarea in finala facindu-se dupa o dubla intilnire. Echipele care au jucat in deplasare si-au creat deja un avantaj pentru retur.

Rostramo Tirgu Jiu – Dumbrava Cilnic 2-2

In primul joc, Rostramo Tirgu Jiu nu a reusit sa treaca pe teren propriu de Dumbrava Cilnic, meciul incheindu-se la egalitate, 2-2. Pe un teren afectat de potopul de dinaintea jocului, jucatorii s-au luptat pentru fiecare balon, rezultind un joc antrenant, cu multe faze de poarta. Debutul confruntarii a fost dominat de gazde, veteranul Doru Mihut fiind la originea tuturor fazelor periculoase prin pasele de efect catre tinerii sai coechipieri. Dupa o astfel de executie, Mihut l-a gasit pe Brotea in careul advers, acesta a speculat atacul intirzat al lui Cristescu, arbitrul Cutitoiu indicind punctul cu var. Era doar minutul 9 si lovitura de pedeapsa a fost transformata de Buliga. Vazindu-se condusi inca din debutul jocului, oaspetii au fost nevoiti sa iasa la atac pentru a conta in lupta pentru calificare. Eforturile lor au fost rasplatite, Hatmanu egalind cu o lovitura de cap dupa o centrare a lui Cocoroada de pe partea dreapta.

In partea secunda gazdele au dominat si oaspetii au preferat contraatacul. Dupa ce Musat a ratat incredibil singur cu portarul, tot el a reusit sa puncteze pentru Dumbrava cu o lovitura de cap din sase metri. Acelasi Musat a scapat singur cu portarul, fiind faultat in suprafata de pedeapsa, insa Cutitoiu a preferat sa inchida ochii. De altfel Cutitoiu, a fost depasit de miza partidei, luind decizii contradictorii, care au favorizat jocul la intimidare al gazdelor. Egalarea din ultimul minut de joc a fost favorizata de o decizie eronata a centralului, care nu a sanctionat un fault in atac, oferindu-i prilejul lui Cremeneanu sa marcheze pentru un egal nesperat.

Gilortul Tirgu Carbunesti – MVM Dragutesti 0-2

Cistigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei, editia 2003-2004, MVM Dragutesti a facut un pas mare catre a doua finala consecutiva, impunindu-se de o maniera categorica pe terenul fostei divizionare B, Gilortul Tirgu Carbunesti. Este greu de crezut ca o echipa tinara cum este cea a Gilortului poate intoarce rezultatul in deplasare, meciurile din campionat evidentiind jocul mai slab al acestora pe terenurile din deplasare. Echipa din Carbunesti a fost dominata tactic, nereusinda sa-si creeze vreo situatie de gol pe propriul teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS