17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDisponibilizari la FC Craiova

Disponibilizari la FC Craiova

S-a renuntat la Scarlat, Mitrita si Stefanescu

Jucatorii divizionarei B FC Craiova s-au reunit ieri pentru o ultima discutie cu conducerea tehnica si administrativa inainte de intrarea in vacanta. S-a facut si o analiza a sezonului, dar, in special a returului de campionat, cind sub noua denumire de FC Craiova, oltenii au reusit sa iasa din subsolul clasamentului si sa ajunga pe locul sapte, ultimele esecuri facind insa ca echipa sa termine pe pozitia a noua.

Dupa ce s-a tras linie, conducatorii au decis sa renunte la unii jucatori. Mai intii, au fost pusi pe liber cei doi portari de rezerva, Trusca si Negret, dar si Gaman, ultimul din cauza faptului ca a refuzat sa joace la Caracal, motivind ca este in ultimul an de liceu si, in plus, este arbitru.

Apoi s-a trecut la „artileria grea“, fiind „disponibilizati“ doi jucatori care au ajutat foarte mult echipa in retur, Mitrita si Scarlat, dar si Stefanescu. Primii, erau la final de contract, dar se pare ca au avut si o divergenta cu conducatorii spre finalul sezonului (acesta fiind si motivul real pentru care nu au mai fost folositi in ultimele meciuri), celalalt neconvingindu-i pe antrenori ca merita sa ramina la echipa.

Un alt jucator aflat la final de contract, Paul Curteanu (imprumutat de la Universitatea), nu a mai fost oprit in lot, in timp ce Baia si Girla urmeaza sa fie imprumutati. Totodata, fundasul Corneanu a fost atentionat ca se asteapta mai mult de la el si ca va fi indepartat din lot daca nu va da randamentul dorit.

La capitolul sosiri, doua nume sint certe, Stroescu si Ciobanu (Dierna Orsova), un alt jucator asteptat fiind Frimu (Midia Navodari).

Reunirea pe 28 iunie, la Caracal

Craiovenii nu vor avea decit trei saptamini de vacanta, reunirea lotului fiind programata pe 28 iunie, la Caracal, unde echipa va evolua in sezonul viitor „in proportie de 99,9 la suta“, dupa cum a precizat presedintele Jean Nitulescu.

„Ne vom reuni la sfirsitul acestei luni pentru ca este mult de munca. Pina trece perioada de acomodare, viza medicala, se mai duce o saptamina. Apoi trebuie sa beneficiezi de 14-15 zile de pregatire, dupa care vor veni meciurile amicale. Am fost anuntati initial ca Divizia B va incepe pe 21 august, o data cu Divizia A. Dar, cum prima liga a fost devansata pe 31 iulie, pentru ca jucatorii sa aiba meciuri in picioare inainte de startul preliminariilor pentru Mondiale, este foarte posibil sa incepem si noi mai devreme. Asa ca trebuie sa fim pregatiti, si inca foarte bine, pentru ca ne asteapta un campionat greu“, a afirmat caracaleanul Nitulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS