10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGojnea si Niculescu au ajuns in optimi

Gojnea si Niculescu au ajuns in optimi

Jucatoarele de tenis Madalina Gojnea si Monica Niculescu s-au calificat in optimile de finala ale probei de junioare din cadrul Internationalelor de tenis ale Frantei de la Roland Garros. Gojnea a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-3, 6-2, pe ucraineana Olga Savciuk si va juca in faza urmatoare cu rusoaica Alla Kudriavteva, care a trecut, cu scorul de 6-4, 7-5, de americanca Krysty Marcio.

La rindul sau, Niculescu, cap de serie numarul 12, a trecut de germanca Korina Perkovici fara sa piarda vreun game, scor 6-0, 6-0, urmind sa o intilneasca in optimi pe ucraineana Katerina Bondarenko, favorita numarul 6, care a depasit-o, cu scorul de 6-4, 6-1, de japoneza Ryoko Fuda.

In proba de dublu, perechea Madalina Gojnea / Monica Niculescu, cap de serie numarul 4, a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-3, cuplul Krysty Marcio / Laura Siegemund (SUA / Germania).

In optimile de finala, Gojnea si Niculescu vor intilni perechea franceza Virginie Ayassamy / Marianne Firaud, care a trecut, cu scorul de 6-2, 7-6 (3), de cuplul Verdiana Veradi / Caroline Wozniacki (Italia / Danemarca).

In paralel cu juniorii, la Roland Garros se mai disputa si o proba in care sint angrenate legendele de peste 50 de ani. Cel mai bun tenisman roman al tuturor timpurilor, Ilie Nastase, a fost invins din primul tur la dublu, unde a facut pereche cu argentinianul Jose-Luis Clerc, cu scorul de 6-0, 6-3, de cuplul Mansour Bahrami / Gene Mayer (Iran / SUA).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS