5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeschamps ramine la AS Monaco

Deschamps ramine la AS Monaco

Antrenorul formatiei AS Monaco, Didier Deschamps, va ramine, si in sezonul viitor, in proportie de „peste 99 la suta“, la echipa monegasca, a anuntat presedintele clubului, Pierre Svara.

„In proportie de peste 99 la suta Didier Deschamps ramine la Monaco. Ramine acel aproape unu la suta, ca nota de incertitudine. Contractul lui se incheie in 2005, insa eu mi-as dori sa ramina aici mai mult“, a spus Svara, care a anuntat ca zilele urmatoare va avea o alta discutie cu fostul capitan al nationalei Frantei. Cu Deschamps pe banca tehnica, formatia AS Monaco a ajuns pe locul trei in campionatul din Hexagon si a jucat finala Ligii Campionilor, pe care a pierdut-o, cu 0-3, in fata portughezilor de la FC Porto.

Ultimele speculatii ale presei il vedeau pe Deschamps succesorul lui Marcello Lippi la conducerea echipei Juventus Torino, dar conducerea „Batrinei Doamne“ l-a preferat pe antrenorul lui AS Roma, Fabio Capello.

Referitor la situatia starului formatiei din Principatul Monaco, Fernando Morientes, Pierre Svara a anuntat ca nu este exclus ca fotbalistul sa ramina in continuare la echipa, desi situatia lui este mai complicata, el aflindu-se la AS Monaco sub forma de imprumut de la echipa spaniola Real Madrid. „Se pare ca el vrea sa ramina la AS Monaco. Mai intii se va intoarce la Madrid, pentru ca este jucatorul Realului, unde isi va clarifica situatia“, a explicat Svara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS