24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPlesan a inteles gresit reactia fanilor

Plesan a inteles gresit reactia fanilor

Imediat dupa incheierea partidei Universitatea – Steaua, Mihaita Plesan s-a dus glont spre Peluza Sud, de unde, in timpul meciului, s-au auzit scandari de genul „Sinteti penibili!“. Reactia internationalului craiovean a fost dura, el tragind de pe gard un banner al gruparii exclusiv feminine „Girls“, pentru a-i apostrofa pe suporterii din sectorul respectiv. Plesan a perceput scandarile tendentioase cu privire la un non-combat al craiovenilor si s-a dovedit excesiv de nervos. Dupa ce a iesit de la vestiare, jucatorul era la fel de nervos: „Lasa ca plec eu de la echipa si o sa vedem pe cine mai injurati!“, domolindu-si pornirile a doua zi dupa meci, cind a fost lamurit cu privire la incident.

Suporterii din Ultras, gruparea vizata de mijlocasul Craiovei, au tinut sa precizeze ca acele scandari nu au avut nici o legatura cu favoritii, pe care i-au incurajat pe tot parcursul meciului, inclusiv printr-o coregrafie realizata din banii proprii, ci cu un mesaj afisat de galeria stelista. „Plesan a gresit grav venind la noi si certindu-ne. Nu avea nici un drept sa faca acest lucru, mai ales ca nu a inteles care era tinta acelor scandari. Pe Plesan l-am apreciat pentru ce a facut in perioada in care Netoiu era la Craiova, dar treaba lui e sa joace nu sa ne condamne pe noi. Au plecat de la Craiova jucatori ca Balaci, Gica Popescu sau Craioveanu, deci sa nu mai ameninte cu plecarea“, au tinut sa precizeze liderii Ultras.

Se pare ca Mihaita Plesan s-a intilnit ieri cu patronul Universitatii, stabilind sa mai ramina inca un an la echipa din Banie. Totusi, in cazul unei oferte consistente din partea unei echipe din Europa, mijlocasului Universitatii i se va permite sa plece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS