Acasă Sport „Nu am pierdut campionatul la Craiova“

„Nu am pierdut campionatul la Craiova“

Presedinte executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, era foarte abatut dupa incheierea meciului dintre „U“ Craiova si Steaua, dar nu din cauza remizei inregistrate in aceasta partida, ci pentru ca Dinamo a reusit sa cistige campionatul in urma victoriei, cu 5-1, in fata echipei Apulum Alba Iulia. „Soarta titlului s-a decis de mai mult timp, insa cred ca a fost una dintre cele mai frumoase editii de campionat. Totusi, Dinamo a avut un avantaj: in momentul in care a inceput aceasta editie de campionat toate echipele au plecat de la aceeasi linie, insa Dinamo avea deja un tur facut“, a spus Stoica.

Atacantul Adrian Neaga nu a fost de aceeasi parere cu seful sau, opinind ca formatia din „Stefan cel Mare“ a cistigat pe merit campionatul. „Daca Dinamo a cistigat titlul inseamna ca au fost mai buni. Noi le dorim bafta in Liga Campionilor si sa nu ne faca de ris. Speram ca anul viitor sa cistigam, dupa patru ani, titlul“, a mentionat Neaga.

La rindul sau, Nicolae Dica a spus ca Steaua nu a pierdut titlul in urma remizei de la Craiova, ci din cauza erorilor pe care le-a facut in meciurile considerate usoare. „Ne pare rau pentru acest public minunat pe care il avem si caruia nu am reusit sa ii facem o bucurie si sa cistigam campionatul. Titlul s-a decis de mai mult timp, nu neaparat astazi. Asa este fotbalul frumos si trebuie sa il jucam pina la capat“, a incheiat Dica.

Exit mobile version