20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLPS Tirgu Jiu, locul patru la turneul final

LPS Tirgu Jiu, locul patru la turneul final

Echipa de handbal juniori III a LPS Tirgu Jiu a obtinut locul patru la turneul final, competitie gazduita de Sala „Lascar Pana“ din Baia Mare. Tinerii handbalisti antrenati de Narcis Criciotoiu au fost repartizati in seria a II-a, alaturi de CS Mariano Tex Calarasi, LPS Vaslui si LPS Banatul Timisoara.

Gorjenii au inceput cu stingul, pierzind primul meci cu echipa din Calarasi, 21-24, dar s-au revansat in urmatoarele doua, 23-20 cu LPS Banatul si 20-19 cu LPS Vaslui, calificindu-se in semifinale de pe locul doi, alaturi de LPS Vaslui, ocupanta primei pozitii.

Pentru calificarea in finala nationala, tirgujienii au intilnit echipa gazda, HC Extrem Baia Mare, primul loc in seria I. Baimarenii s-au dovedit mai valorosi, reusind sa cistige la o diferenta de zece goluri, 33-23. De altfel, formatia din Baia Mare a devenit si noua campioana nationala, dupa ce a invins in finala Grupul Scolar 1 Mai Ploiesti cu 26-18.

In partida pentru locurile 3-4 s-au intilnit, intr-o reeditare a jocului din grupa, LPS Tirgu Jiu si LPS Vaslui. Daca in primul meci elevii lui Criciotoiu au cistigat la limita, moldovenii si-au luat revansa de aceasta data si au invins cu 21-19, intrind in posesia medaliilor de bronz.

Si oltenii s-au intors la Tirgu Jiu cu un trofeu, cel destinat golgheterului competitiei, cistigat de Bogdan Criciotoiu, cu 55 de goluri marcate. Lotul echipei LPS Tirgu Jiu a fost format din portarii Ionut Stefanov, Emanoil Pupazan si jucatorii Ionut Dragoi, Liviu Vulpe, Andrei Pauna, Bogdan Criciotoiu, Ionut Marii, Razvan Cojocaru, Adrian Ciuidel si Madalin Marginean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS