12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii au intrat in vacanta

Oltenii au intrat in vacanta

Building – FC Craiova 3-0

• Stadion: „Municipal“, Severin, spectatori: 300.

• Au marcat: Babas ’48, Fl. Oprea ’60, Ciochina ’88.

Building: Doran – Gadaleanu, Babas, Cita – Faget, Schintee (’66, C. Nita), Donoata (’61, N. Poenaru), Sola, Fl. Oprea (’90, Marinasi) – E. Latea, Ciochina. Antrenor: D. Balu.

FC Craiova: Bornescu (’70, Negret) – Corneanu, Stoica, Savulescu (’46, Baia), Vodita, D. Mihai – Saceanu, Ciuca, Velcovici (’63, Girla) – Dina, Cristescu. Director tehnic: N. Ungureanu.

Ultima etapa a campionatului a mai consemnat o infringere pentru FC Craiova, a treia consecutiva, elevii lui Ungureanu, Neagoe si Bita fiind depasiti la Severin de Building Vinju Mare. Formatia mehedinteana avea nevoie de victorie pentru a se mentine in acest esalon si a reusit-o gratie unei evolutii bune in repriza secunda, cind a si marcat toate cele trei goluri.

In prima parte, craiovenii au oferit o replica buna, trecind de doua ori pe linga deschiderea scorului, prin Velcovici, care nu a putut inscrie din pozitie de singur cu portarul, si Dina. Ultimul ar mai fi avut o sansa de gol, dar a fost oprit eronat de centralul Stanisteanu din drumul spre poarta, pe motiv de fault. De altfel, tehnicienii gruparii din Banie au acuzat maniera de arbitraj, pe care au caracterizat-o „pro Building“.

La reluare, gazdele au marcat repede, prin fundasul Babas, care a transformat o lovitura libera, in timp ce craiovenii si-au pierdut din siguranta, poate si cu gindul ca se apropie vacanta. Bornescu, incomplet refacut, nu a putut duce tot meciul, fiind inlocuit cu juniorul Negret, nu inainte de a mai primi un gol. Scorul final l-a stabilit atacantul Ciochina, care a finalizat o actiune cursiva de atac a gazdelor.

FC Craiova incheie sezonul pe pozitia a noua, cu un loc in spatele obiectivului propus, locurile unu-opt, jucatorii primind si o scurta vacanta. Joi, tot lotul va fi convocat la o sedinta cu conducerea, in care va fi stabilit programul de pregatire ale viitorului sezon, cind se doreste o revenire in primul esalon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS