9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu-l suparati pe Jeremie!

Nu-l suparati pe Jeremie!

La fel cum s-a intimplat si in partida din tur, derbiul Universitatea – Steaua s-a lasat cu eliminari. De data aceasta, stelistii au fost cei care au terminat meciul cu doi oameni mai putin, insa si alb-albastrii au ramas in zece, dupa cartonasul rosu primit de Njock. Chiar daca jocul a avut ca miza doar orgoliul, a fost de ajuns un singur gest pentru a se porni „infernul“.

In minutul 60, Moti a fost faultat si i-a cerut socoteala lui Fl. Dumitru, iar acesta s-a repezit cu miinile spre gitul craioveanului, care a cazut, fiind calcat apoi in picioare de Dinita. Imediat s-a format un meleu de jucatori de la ambele echipe, care si-au impartit destule „amabilitati“, fiind cu greu stapiniti.

Din invalmaseala produsa, centralul Robert Dumitru i-a gasit vinovati pe Jeremie Njock, atacantul camerunez stringindu-l de git pe un stelist, si pe Dinita, cel de la care a pornit incidentul. De asemenea, Florentin Dumitru s-a ales cu un cartonas galben. Opt minute mai tirziu a fost eliminat si portarul Hamutovski, dupa o interventie de ultim aparator asupra lui Plesan.

Despre gestul lui Njock, Rednic a spus: „Un jucator profesionist nu alearga 50 de metri, cind a vazut ca este o incaierare, pentru ca risca sa fie eliminat, iar el ar trebui sa fie constient de asta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS