13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi a negociat cu Djalminha si cu Rivaldo

Hagi a negociat cu Djalminha si cu Rivaldo

Directorul tehnic al echipei Galatasaray Istanbul, Gheorghe Hagi, a fost simbata la Barcelona pentru a participa la meciul de retragere al prietenului sau bulgar, Hristo Stoicikov. „Regele“ nu a pierdut timpul prin capitala Catalunyei si a demarat negocierile cu brazilienii Djalminha si Rivaldo, pe care a incercat sa-i convinga sa joace pentru formatia turca.

Conform presei din Istanbul, atit Djalminha, cit si Rivaldo au raspuns afirmativ ofertei inaintate de clubul Galatasaray, care va sarbatori in sezonul urmator 100 de ani de la infiintare. „Directorul tehnic al «Cim Bom» este hotarit ca, in sezonul viitor, sa-l imbrace pe unul dintre cei doi cu tricoul cu numarul 10“, a scris Fanatik.

Negocierile dintre Hagi si cei doi jucatori brazilieni au avut loc chiar in hotelul in care ei au fost cazati impreuna cu ceilalti participanti la meciul de retragere al lui Stoicikov. La intilnire au participat si impresarii celor doi fotbalisti. Hagi a dat indicatii personalului care asigura paza hotelului sa nu permita nici unui jurnalist accesul la negocieri.

Rivaldo a primit oferte de transfer din partea cluburilor Bolton Wanderers, din campionatul Angliei, si Celtic Glasgow (Scotia), in timp ce cistigatoarea editiei din acest sezon a Ligii Campionilor, FC Porto, s-a aratat interesata de achizitionarea lui Djalminha, care a evoluat la formatia spaniola Deportivo La Coruna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS