14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRednic a trecut prin mari emotii

Rednic a trecut prin mari emotii

Prezent si el la „Seara Campionilor“, antrenorul Universitatii, Mircea Rednic, a trecut prin mari emotii in repriza secunda a intilnirii, atunci cind bosniacul Adnan Guso, goal-keeper-ul Stiintei, aflat in poarta selectionatei mondiale, s-a lovit de bara la o interventie pentru care a trebuit sa se intrebuinteze serios. „Puriul“ s-a ridicat in picioare si a privit atent cum elevul sau primea ingrijirile medicale de rigoare, linistindu-se abia cind Adnan si-a reluat locul intre buturi, moment in care a inghitit si o gura de apa pentru a-si reveni complet. Guso s-a ales cu o usoara contuzie, prezenta sa pe teren la meciul cu FC Oradea nefiind periclitata.

„Puriul“ ar fi vrut un gol al lui Popescu

Mircea Rednic si-ar fi dorit marti seara un gol inscris de Gica Popescu, iar victoria sa apartina selectionatei mondiale, pentru ca astfel sarbatoarea „Baciului“ sa fie completa. „A fost o seara reusita, insa scorul nu-mi place. Trebuia sa cistige echipa lui Gica Popescu, iar el sa marcheze un gol, eventual sa se fi terminat 2-2. Oricum, a fost un spectacol frumos si as fi vrut si eu sa fiu pe teren“, a precizat tehnicianul oltenilor.

Rednic sustine ca nu pleaca

Antrenorul Universitatii a infirmat inca o data zvonurile privind revenirea sa in Giulesti, amplificate recent de plecarea lui Lucescu la Sahtior Donetk. „Nu se pune problema ca, prin plecarea lui Lucescu la Sahtior, sa mi se deschida mie calea spre Rapid. Eu sint antrenorul Universitatii Craiova“, a adaugat Rednic.

„Puriul“ a infirmat zvonul privind o oferta de la Ajax pentru Mihaita Plesan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS