10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPloaie a venit cu victoria

Ploaie a venit cu victoria

Minerul Motru a reusit, intr-o partida cu implicatii la retrogradare, sa obtina prima victorie pe teren propriu din actualul sezon si, totodata, sa ia o optiune serioasa pentru mentinerea in Divizia B. Desi si-au fixat ca obiectiv la inceputul campionatului locurile cinci-opt, echipa din Motru se zbate in prezent in subsolul clasamentului, dupa un retur plin de nerealizari. Astfel ca masura schimbarii antrenorului a venit firesc si, dupa rezultatul ultimei etape, 3-1 cu Electromagnetica, se poate spune ca socul a fost benefic.

Cu o zi inaintea acestui meci a fost instalat in locul lui Gabi Zahiu un alt antrenor principal, Marcel Ploaie, acesta cunoscind o mare parte dintre jucatorii de la Motru, deoarece a mai activat ca antrenor la aceasta echipa in urma cu patru ani. Ploaie a jucat pentru echipa din Motru in perioada 1980-1983 si a antrenat in sezonul 2000-2001, dindu-si demisia pentru ca nu realizase obiectivul propus atunci de conducere, promovarea in Divizia B.

Presedintele Daniel Burlan sustine ca Ploaie se simtea dator fata de club dupa ratarea promovarii, semnind un contract pina la sfirsitul acestui campionat, cu obiectiv salvarea de la retrogradare. Daca obiectivul va fi indeplinit, se va discuta o eventuala prelungire a contractului sau. „Victoria de simbata i-a pus pe picioare“, a spus Burlan, echipa mai avind nevoie de o victorie in meciul cu Juventus Bucuresti, pe teren propriu, pentru a fi sigura ca si sezonul urmator va evolua in esalonul secund.

Pe de alta parte, decizia excluderii din lot a fotbalistilor Croitoru, Stefanica si Turcu se mentine, cei trei fiind la final de contract. „La Croitoru nu am vazut nici un interes in pregatire, mai bine alergam eu decit el“, a spus Burlan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS