22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLegiunea romana de la Donetk

Legiunea romana de la Donetk

Echipa ucraineana s-ar putea intari cu alti jucatori romani, cele mai mari sanse avindu-le Adrian Ilie

Flavius Stoican a spus ca si-ar dori sa fie coechipier la Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, cu Cosmin Barcauan, Claudiu Niculescu, Viorel Domocos si Adrian Ilie.

„Prin venirea lui Lucescu, cred ca putem realiza multe, mai ales ca el a inregistrat mari performante la toate echipele la care a fost. Mi-ar placea sa ii am alaturi pe Barcauan, Claudiu Niculescu sau Domocos. Ar fi bine sa vina si Adrian Ilie“, a opinat Stoican.

Razvan Rat considera ca venirea lui Lucescu la Sahtior reprezinta o „gura de oxigen“. „Pentru noi este un eveniment, iar pentru mine, Lucescu este omul care a contribuit cel mai mult la cariera mea. Prin venirea sa, responsabilitatea noastra este mai mare si vom da tot ce putem pentru el“, a spus Rat.

Impresarul FIFA, Gheorghe Popescu, este convins ca Lucescu va face treaba buna la Sahtior. „Pentru el este o noua provocare, dupa ce a stat patru ani in Turcia, iar ambitia conducerii de la Sahtior l-a motivat si pe el. Sint convins ca va reusi sa cistige campionatul si sa duca echipa in Liga Campionilor“, a precizat Popescu.

Alaturi de Stoican si Rat, la Sahtior Donetk mai evolueaza jucatorii Daniel Florea si Ciprian Marica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS