Acasă Sport Trei puncte pentru a continua visul

Trei puncte pentru a continua visul

Pandurii – Sportul

• Stadion „Municipal“, astazi, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Lung – Mauta, C. Popescu, Radoi – Popete, Arcanu, Nica, Ursu, I. Stefan – A. Popescu, Vintilescu. Antrenor Emil Sandoi.

Sportul: Stanca – S. Stancu, Ratiu, Secareanu, Pulhac – Oaie, Cruceru, C. Lazar, Maxim – Mazilu, G. Bucur. Antrenor: Gabi Balint.

• Vor arbitra: S. Coltescu – F. Damaschin, C. Tripa.

• Observator: Gh. Constantin.

„Sintem peste nivelul echipei Sportul“, a spus Emil Sandoi, ghidindu-se dupa un clasament al returului, care plaseaza echipa sa pe prima pozitie. De partea cealalta, Gabi Balint face o radiografie de ansamblu a evolutiei jucatorilor sai, constatind superioritatea acestora fata de cei de la Pandurii si sustinind ca vine la Tirgu Jiu cu gindul de a transa promovarea in favoarea echipei pe care o antreneaza.

La Tirgu Jiu, Emil Sandoi beneficiaza, cu o singura exceptie, de titularii obisnuiti, fiind din acest punct de vedere un norocos. Singurul absent este capitanul Trofin, in recuperare dupa o ruptura musculara, Buca si Braia (accidentati) nefiind in acest retur folositi nici macar o data.

O victorie a gazdelor in acest meci ar apropia sperantele gorjenilor la un singur punct distanta de o premiera, promovarea in primul esalon. Cele trei puncte nu le garanteaza elevilor lui Sandoi ca, din sezonul viitor, vor juca in Divizia A, in schimb o victorie a „studentilor“ ar „ucide“ campionatul, cum s-a exprimat Emil Sandoi. Indiferent de rezultatul final al acestui joc, campionatul nu este incheiat.

Constienti ca meciul cu Sportul nu este foarte usor, jucatorii din Tirgu Jiu prefera sa puna osul la treaba, sa se concentreze si sa continue sa spere ca la sfirsitul sezonului se vor afla pe prima pozitie, scriind istorie pentru clubul Pandurii. Pronosticurile sint optimiste, conducatorii, suporterii si jucatorii anticipind o victorie la o diferenta de cel putin doua goluri. Indiferent de configuratia finala a clasamentului la finalul campionatului, o victorie cu Sportul conteaza pentru palmares, pentru orgoliul de a demonstra care este diferenta dintre un fotbalist si un jucator de fotbal. Cel putin asa sustine directorul de imagine al clubului de pe Jiu. Cu siguranta asta asteapta si suporterii gorjeni de la favoritii lor, sa demonstreze ca sint fotbalistii.

Exit mobile version