Acasă Sport Craiovenii tintesc o noua victorie

Craiovenii tintesc o noua victorie

FC Craiova – Rulmentul

• Stadion „Extensiv- Parc“, astazi, ora 11.00

• Formatii probabile:

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, D. Stoica, Vodita – Totoroata, Saceanu, D. Mihai, Velcovici, Dina – Stefanescu, Mitrita. Director tehnic: Nicolae Ungureanu.

Rulmentul: Mirancea – Ghita, I. Andrei, Pasca, M. Gheorghe – M. Stan, M. Bratu, Mitroi, G. Ene – Voicila, Micu. Antrenor: Gheorghe Lungu.

• Vor arbitra: C. Nicoara – A. Midisan, B. Szoke.

• Observator: I. Anghelescu.

Ajunsi pe locul sapte in clasament, dupa un retur de sezon foarte bun, craiovenii afirma ca nu se vor „imbata cu apa rece“ si vor trata cu toata seriozitatea partidele care vor urma. Astazi, in Parcul „Romanescu“, vine Rulmentul Alexandria, o echipa care a fost si ea la retrogradare la un moment dat, dar care a urcat pe locul zece dupa o serie de rezultate favorabile. In tur, teleormanenii s-au impus cu 1-0, dar au avut in fata o formatie neexperimentata si cu destule griji.

De data aceasta, datele problemei sint cu totul altele, iar FC Craiova vizeaza victoria pentru a continua drumul bun pe care a pornit, in ideea formarii unei trupe competitive care sa atace promovarea in campionatul viitor.

Din pacate pentru olteni, in disputa cu Rulmentul doi dintre cei mai buni jucatori, capitanul Cristescu si atacantul Scarlat, nu pot evolua, primul fiind in continuare accidentat, celalalt suspendat, insa tehnicienii Ungureanu si Neagoe sint increzatori in posibilitatile echipei de a depasi cele doua absente majore.

Exit mobile version