10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaradona a parasit clinica in care era internat

Maradona a parasit clinica in care era internat

Mina lui Dumnezeu l-a ocrotit pe Diego Armando Maradona. Fostul capitan al reprezentativei Argentinei a parasit joi dupa- amiaza clinica in care a fost internat 12 zile. „Dupa ce necesitatile terapeutice ale pacientului au fost comunicate profesionistilor care il insoteau, precum si familiei sale, aducem la cunostinta opiniei publice ca domnul Diego Maradona a parasit clinica astazi (joi – n.r.) la ora 16.00 (19.00 GMT), s-a anuntat intr-un comunicat dat publicitatii de conducerea clinicii.

Maradona, care a fost spitalizat de urgenta din cauza unor grave probleme cardiace si pulmonare, a parasit clinica intr-o furgoneta rosie, care s-a indepartat in mare viteza, dupa ce politia a intrerup circulatia pe importantul bulevardul Pueyrredon, pentru ca vehiculul sa se poata deplasa fara probleme. Fostul numar 10 al „pumelor“ a obtinut acordul medicilor clinicii elvetiano-argentiniene pentru a-si continua tratamentul in alta parte.

Presa argentiniana anuntase in ultimele zile ca Maradona doreste sa paraseasca spitalul, cu toate ca medicii precizasera ca, in ciuda recentei ameliorari a starii sale de sanatate, fostul fotbalist ar fi trebuit sa ramina internat „inca doua sau trei saptamini“. „Procesul va fi lung, pina la vindecarea completa“, au afirmat doctorii, reamintind faptul ca „El Pibe d’Oro“ s-a zbatut timp de citeva zile intre viata si moarte.

„Butoiasul atomic“ a cerut o minge

Pentru a demonstra ca si-a revenit, „Butoiasul atomic“ a solicitat o minge. „Aduceti-mi o minge si va voi arata ca ma simt bine!“, a fost cerinta acestuia adresata medicilor clinicii din Buenos Aires. „Sint gata sa fac turul stadioanelor Maracana si Bombonera la un loc“, a mai afirmat Maradona.

Medicul sau personal, Alfred Cahe, a precizat in ziarul spaniol AS ca, daca Maradona isi va rezolva problemele pe care le are cu greutate, „va putea sa joace din nou fotbal de placere“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS