8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMai multe vedete si-au confirmat prezenta in Banie

Mai multe vedete si-au confirmat prezenta in Banie

Cel mai important eveniment pe care il va gazdui Bania in acest an, „Seara Campionilor“, se apropie cu pasi repezi. La Casa Fotbalului din Bucuresti s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in care au fost oferite mai multe detalii despre spectacolul fotbalistic care va avea loc pe 18 mai, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Fostul international Gica Popescu, initiatorul acestui proiect, a afirmat ca, pina in prezent, au fost primite confirmari de participare din partea bulgarului Hristo Stoicikov, columbianului Carlos Valderrama, brazilienilor Taffarel si Emerson, argentinienilor Gustavo Poyet si Walter Samuel, spaniolilor Albert Ferrer si Guillermo Amor, italienilor Damiano Tommasi si Antonio Cassano si a turcului Emre.

La acest meci de binefacere ar mai putea juca brazilienii Mauro Silva si Djalminha, care au confirmat in urma cu citeva saptamini prezenta, dar au spus ca au programul incarcat. „Baciul“ a mai precizat ca lista jucatorilor care vor fi prezenti este mult mai lunga, dar se asteapta acordul cluburilor si al echipelor nationale, multi dintre ei fiind angrenati in competitii interne si in meciuri de pregatire pentru Campionatul European din Portugalia.

Concert Holograf, Iris si Directia 5

Evenimentul de pe stadionul „Ion Oblemenco“ va fi transmis in direct de posturile de televiziune ProTV si Romania 1, iar inaintea partidei va avea loc un spectacol, unde vor concerta formatiile Holograf, Iris si Directia 5.

La Seara Campionilor vor fi prezenti si numerosi jucatori din actuala echipa nationala, meciul cu vedetele putind fi considerat si ca un test util in vederea amicalului cu Irlanda, dupa cum a precizat presedintele FRF, Mircea Sandu, care a mai spus ca la eveniment vor fi prezenti si reprezentanti ai FIFA. Organizatorii au primit deja numeroase solicitari de bilete, cu toate ca pretul acestora variaza intre 200.000 si 10.000.000 lei, astfel incit se asteapta ca arena centrala a Baniei sa fie arhiplina la ora meciului.

Donatie pentru un spital din Craiova

„Baciul“ a afirmat ca miine va vizita spitalele de copii din Craiova pentru a se decide carei sectii ii va face donatia cu fondurile strinse la „Seara Campionilor“. Popescu a spus ca spera ca, in urma acestui meci, sa ramina un beneficiu de 200.000 de euro, care vor fi investiti in aparatura medicala pentru un spital de copii din Banie, a carei sectie modernizata va purta numele lui Zoltan Crisan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS