12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi craiovean in Valea Fetii

Derbi craiovean in Valea Fetii

Runda a 21-a a seriei a 5-a a Diviziei C, programata astazi, de la ora 17.00, va consemna inca un derbi intre echipele din Banie. De data aceasta, se vor intilni doua formatii cu obiective diferite, Armata, care vizeaza un loc pe podium, si Electro, aflata in lupta pentru mentinerea in acest esalon.

Armata – Electro

In Valea Fetii se anunta o partida apriga, ca toate confruntarile dintre cele doua echipe, care uneori au depasit limita sportivitatii. „Militarii“ afirma ca nu vor face nici o concesie colegilor de cartier si vor merge la victorie, chiar daca Electro trage pentru a evita retrogradarea. Oaspetii vin insa pentru a se agata de orice oportunitate, un rezultat pozitiv crescindu-le sansele de a-si atinge obiectivul.

Stiinta CFR – Juventus Pitesti

„Ceferistii“, cu Florin Ispas pe banca tehnica, nu au voie sa greseasca acasa in meciul cu ultima clasata Juventus Pitesti, daca vor sa mai pastreze sanse de salvare. Ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Stiintei CFR, Marcel Iancu, a anuntat ca el va raspunde de rezultatele echipei, dar ca va cauta si un director tehnic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS